Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiarios JAV televizijos laidos vedėjui Andy Cohenui nustatytas koronavirusas

Koronaviruso diagnozė patvirtinta dar vienai garsenybei, šįsyk – žinomam JAV televizijos ir radijo laidų vedėjui, 51-erių Andy Cohenui.
Andy Cohenas
Andy Cohenas / „Scanpix“ nuotr.

Apie tai, kad užsikrėtė COVID-19, pats A.Cohenas penktadienį pranešė instagrame.

„Po kelių saviizoliacijos dienų esant prastos savijautos aš buvau patikrintas dėl koronaviruso ir testas buvo teigiamas“, – rašė jis.

Andy Cohenas – populiaraus, 17 sezonų gyvuojančio pokalbių šou „Watch What Happens Live With Andy Cohen“, rodomo per Bravo televiziją, vedėjas.

Neseniai buvo paskelbta, kad kurį laiką dėl koronaviruso ir raginimų dirbti iš namų laida bus transliuojama iš jo apartamentų Niujorke ir laikinai pervadinta „Watch What Happens Live with Andy Cohen: @ Home“. Tačiau galiausiai, A.Cohenui patvirtinus diagnozę, šią idėją teko pamiršti.

„Nors jaučiau, kad galiu filmuoti laidą iš namų, vis dėlto darome pertrauką, kol pasijusiu geriau“, – paaiškino A.Cohenas.

Jis išreiškė padėką gydytojams ir kreipėsi į visuomenę: „Noriu padėkoti visiems specialistams, kurie nenuilstamai dirba dėl mūsų visų. Taip pat noriu paraginti visus likti namuose ir pasirūpinti savimi.“

Neseniai koronaviruso diagnozė buvo patvirtinta ir kitoms įžymybėms – aktoriui Tomui Hanksui su žmona Rita Wilson, aktoriui Idrisai Elbai, ukrainiečių kilmės aktorei Olgai Kurylenko, „Sostų karų“ žvaigždei Kristoferiui Hivju.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius