-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Populiarus Prancūzijos televizijos laidų vedėjas dėl viruso priverstas nebesirodyti ekrane

Prancūzijai dėl koronaviruso antradienį įvedus griežtas priemones, labiausiai šalies žmones ramindavusi televizijos žvaigždė buvo priversta nebesirodyti ekrane.
Jeanas-Pierre'as Pernaut
Jeanas-Pierre'as Pernaut / „Scanpix“ nuotr.

Jeanas-Pierre'as Pernaut, vidudienio naujienas didžiausioje Prancūzijos komercinėje televizijoje TF1 vedęs kone 32 metus, nusprendė, kad išmintingiau būtų dėl viruso likti namie.

Paprastai bendraujanti žvaigždė, kuriai po kelių savaičių sueis 70, yra gerbiama kaip gerą dėdę primenantis milijonų prancūzų guodėjas, o jo laida yra žiūrimiausia televizijoje.

„Rūpinkitės savimi ir kuo mažiau eikite iš namų“, – antradienį per teletiltą iš savo namų žiūrovams pasakė J.-P. Pernaut. Pasak jo, krizės metu jo laidą ves kiek jaunesnis vyras.

„Scanpix“ nuotr./Jeanas-Pierre'as Pernaut
„Scanpix“ nuotr./Jeanas-Pierre'as Pernaut

Legenda, kurios laidose dažnai pasakojama apie amžinąją džiugaus kaimo gyvenimo ir amatininkų pūslėtomis rankomis Prancūziją, praėjusią savaitė sukėlė kalbų, nes pristatydama reportažą apie koronavirusą užsikosėjo.

Vedėjas taip pat kritikavo Prancūzijos vyriausybę ir sakė, kad daug žmonių Italijoje ir Kinijoje vaikšto su veido kaukėmis, o prancūzų valdžia skelbia, kad jos neapsaugo nuo viruso.

„Galbūt taip yra dėl to, kad mes jokių [kaukių] neturime“, – sakė J.-P. Pernaut, dažnai vadinamas inicialais JPP.

Nors daug socialinės žiniasklaidos vartotojų siuntė linkėjimus JPP, vienas ar du kaltino jį apleidus žmones tokiu metu, kai jiems jo reikia, ir pabėgus iš Paryžiaus „užkrėsti“ savo numylėto kaimo.

Tačiau J.-P. Pernaut, kuris 2018 metais įveikė prostatos vėžį, iš namų pasirodė tvirtas, energingas ir įdegęs, ir patikino žiūrovus, kad padės informuoti juos iš savo biuro namuose.

„Išradau namų televiziją“, – juokavo jis, turėdamas omenyje žodžių žaismą su prancūzišku žodžiu le teletravail – „darbas iš namų“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius