Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prabilo dėl Khloe Kardashian skyrybų kaltinama šeimos draugė: „Juos išskyriau ne aš“

Panašu, kad Kardashianų šeimą krečiantis skandalas neturi pabaigos. Išaiškėjus, kad NBA krepšininkas Tristanas Thompsonas (27 m.) vėl buvo neištikimas savo mylimajai bei dukrelės motinai Khloe Kardashian (34 m.), prakalbo išdavystės kaltininkė – Jordyn Woods (21 m.). Ji tikina besigailinti ir neigia kalbas, kad su vedusiu vyru užsiiminėjo seksu.
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas bei Kylie Jenner su geriausia drauge Jordyn Woods
Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas bei Kylie Jenner su geriausia drauge Jordyn Woods / „Vida Press“ ir „Instagram“ nuotr.

Šįkart vyro išdavystė buvo dar skaudesnė, mat tarp poros įsipainiojusi mergina – J.Woods yra artima Kardashianų ir Jennerių šeimos draugė.

Kaip praneša portalas „People“, interviu su J.Woods nufilmuotas antradienį. Jame mergina apgailestavo dėl savo veiksmų ir tikino nenorėjusi išskirti šeimos. J.Woods išdėstė savo skandalą sukėlusios istorijos versiją. Vasario 17 dieną ji ėjo vakarieniauti su bičiuliais, po to užsuko į barą, kur vyko vakarėlis.

„Aš bendravau su draugais, gėriau, šokau. Tristanas taipogi buvo ten, puikiai leido laiką. Tik tiek“, – laidoje kalbėjo J.Woods.

Pasak Jordyn, iš baro ji su draugais išėjo į kitą vakarėlį, jis vyko krepšininko namuose: „Aš apsidžiaugiau, juk geriau būti pas pažįstamą T.Thompsoną namuose, nei kažkur, kur nieko nepažįstu. Matyt, kad tai buvo pirmoji mano klaida. Tikrai nemaniau, kad kažkam toks mano elgesys pasirodys netinkamas. Turėjau po baro eiti namo, nereikėjo būti tame vakarėlyje.“

J.Woods sakė, kad jai niekada nepatiko T.Thomposonas, esą ir vakarėlio metu ji nebuvo viena su juo – šalia visada buvo draugai.

„Scanpix“ nuotr./Jordyn Woods
„Scanpix“ nuotr./Jordyn Woods

„Kartu su mumis visą laiką buvo ir daugiau žmonių. Pamačiusi, kad jau kyla saulė, nusprendžiau keliauti namo. Apie tai visiems pranešiau, o Tristanas pasiūlė pasilikti. Čia viskas ir komplikavosi“, – teigė J.Woods.

Ji sutiko pasilikti, šiek tiek pabuvojusi, išgėrusi kelias taures alkoholio, ji ketino išeiti, bet netikėtai T.Thompsonas ją pabučiavo.

„Tarp mūsų nebuvo jokios aistros. Tai buvo tik paprastas bučinys į lūpas, jokio liežuvio, glamonių. Tačiau negaliu kaltinti jį, nes pati leidausi bučiuojama. Maty,t tokį sprendimą nulėmė alkoholis, žmonės linkę priimti neteisingus, kvailus sprendimus. Pasimečiau ir iš karto išvažiavau namo. Norėjau apsimesti, kad nieko nenutiko“, – sakė J.Woods ir pridūrė, kad tarp jų tikrai nebuvo jokio sekso. K.Kardashian šeimos išardymu kaltinama jauna moteris. Ji paneigė, kad tarp jų buvo seksas.

Apie buvimą vakarėlyje ji kitą dieną papasakojo ir K.Jenner, ir K.Kardashian, tačiau nepasakė svarbiausių vakaro detalių.

„Su jomis buvau atvira, tačiau visų detalių nepasakojau. Supratau, kuo tai gali baigtis, nenorėjau jas įžeisti. Bijojau įskaudinti Khloe – ji to nenusipelnė. Niekada nenorėjau nieko nuskriausti, nesu šeimų ardytoja. Man nereikia svetimo vyro.

Suprantu, kad nepasakydama visos tiesios, dar labiau įskaudinau žmones. Esu tikra, kad nesu Tristano ir Khloe skyrybų priežastis. Taip, ši situacija galbūt kiek apsunkino judviejų reikalus, tačiau ne aš esu tas žmogus, kuris juos išskyrė“, – kalbėjo J.Woods.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas su dukra True
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas su dukra True

15min primena, kad pirmadienį K.Kardashian galutinai paliko T.Thompsoną sužinojusi, kad šis vėl suko į kairę, ir ne su bet kuo, o jai gerai pažįstama J.Woods.

TMZ šaltinių žiniomis, paskutinį vasario sekmadienį T.Thompsono namuose vyko vakarėlis. Jo metu žmonės linksminosi lyg niekur nieko, kol sulaukė nurodymų atiduoti mobiliuosius telefonus arba išeiti. Tai – gana dažna praktika garsenybių vakarėliuose siekiant išvengti informacijos ar nuotraukų nutekėjimo į viešumą. Bet po šių nurodymų į namus įžengė J.Woods.

„Thompsonas ir Woods dėmesį skyrė tik vienas kitam, ir tai tikrai nebuvo vien tik draugiškas dėmesys: jie negalėjo atitraukti rankų vienas nuo kito, – pasakojo šaltinis. – Kai kažkuris iš svečių paklausė, ar negalėtų pasinaudoti savo telefonu, jam buvo pasakyta, kad tokiu atveju turėtų išeiti iš vakarėlio, nes Jordyn artimiausiu metu išeiti nežada. Iš Thompsono namų ji išvažiavo tik apie 7 val. ryto.“

Kas tokia yra Jordyn Woods?

Į meilės trikampį įsivėlusi 21-erių mergina – geriausia K.Jenner draugė nuo vaikystės. Jos yra tokios artimos, kad Jordyn didžiąją laiko dalį leidžia su Kylie, gyvendama jos svečių namelyje. Mergina siekia plius dydžio modelio karjeros, o Khloe Kardashian jai net padėjo – pasamdė Jordyn būti viena iš savo prekės ženklo „Good American“, orientuoto į įvairių formų moteris, ambasadorių.

Tačiau geri santykiai su Kardashianų ir Jennerių klanu jaunai merginai pakibo ant plauko – sužinoję apie jos išdavystę visi liko šokiruoti. Ypač sutrikusi jaučiasi Kylie Jenner, juk jos sesę įskaudino ir šitaip begėdiškai išdavė jos geriausia ir artimiausia draugė.

„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Jordyn Woods
„Instagram“ nuotr./Kylie Jenner ir Jordyn Woods

Antras Tristano smūgis per metus

Ši T.Thompsono neištikimybė galutinai sugriovė jo santykius su K.Kardashian. Pirmą didelį smūgį krepšininkas jai sudavė, kai buvo neištikimas jai laukiantis jųdviejų kūdikio. Apie šią išdavystę Khloe sužinojo paskutinėmis nėštumo dienomis, ir net dukrą pagimdė anksčiau nei turėjo dėl patirto streso.

Vis tik tą kartą K.Kardashian priėmė daug kam abejonių kėlusį sprendimą neišsiskirti su T.Thompsonu – ji dar bandė lipdyti santykius ir tikėjosi, kad iš klaidų krepšininkas pasimokys, ir jie galės būti graži ir tvirta šeima. Deja, nepraėjo nė metai po šių įvykių, o Tristanas grįžo prie senų įpročių...

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius