Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prieš gimdymą apie mylimojo neištikimybę sužinojusi Khloe Kardashian dukrą pavadino Tiesa

Realybės šou žvaigždė Khloe Kardashian (33 m.), kurią prieš pat gimdymą sukrėtė mylimojo NBA krepšininko Tristano Thompsono (27 m.) neištikimybė, paskelbė, kokį vardą davė savo pirmagimei dukrelei.
Khloe Kardashian
Khloe Kardashian / „Instagram“ nuotr.

Ji dukrą pavadino labai dviprasmiškai – True, kas išvertus į lietuvių kalbą būtų Tiesa.

Dukters vardą Khloe Kardashian paskelbė pirmadienio vakarą socialiniame tinkle „Instagram“ paviešinusi rožinių balionų pilnų namų nuotrauką.

„Mūsų mažoji mergaitė, True Thompson, visiškai pavergė mūsų širdis ir pripildė jas MEILĖS. Koks palaiminimas, kad šis angelas atėjo į mūsų šeimą! Mamytė ir tėvelis labai tave myli, True“, – prie nuotraukos rašė realybės šou žvaigždė.

Paskelbus mažylės vardą, internete netruko kilti sujudimas: ar gali būti, kad tai – Khloe antausis Tristanui už tiesą, išaiškėjusią prieš pat gimdymą? Aštrialiežuviai komentatoriai, aptardami naujagimės vardą, kalbėjo, kad True gimė melu apgaubtuose poros santykiuose ir toks vardas, žinant esamą situaciją, skamba labai ironiškai.

Neilgai trukus Khloe Kardashian mama Kris Jenner paaiškino, kad jos anūkės vardas šeimoje visai ne naujas, tad šitaip tarsi pabandė užtildyti skeptikus, pašiepiančius mergaitės vardą.

„Taip džiaugiuosi sulaukusi savo brangios anūkės True!!! SMAGUS FAKTAS... mano senelio iš tėvo pusės vardas buvo True Otis Houghtonas... mano tėčio vardas buvo Robertas True Houghtonas, taigi be galo džiaugiuosi, kad Khloe savo dukrą pavadino True!!!“ – socialiniame tinkle „Instagram“ rašė Kris Jenner.

Santykių ateitis dar neaiški

Pranešama, kad Khloe Kardashian dar nėra apsisprendusi, ar likti su ją išdavusiu Tristanu Thompsonu, tačiau pirmąsias dienas po gimdymo ji leidžia krepšininko namuose Klivlande – juose daryta ir nuotrauka, kurią naujai iškepta mamytė paskelbė pirmadienį.

„Ji išleista iš ligoninės ir (šiuo metu) su kūdikiu būna Tristano namuose. Khloe laukia, kada daktarai pasakys, jog joms su dukra jau galima skirsti lėktuvu, ir tada ji grįš į Los Andželą“, – „People“ cituoja šeimai artimą šaltinį.

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

„Ji vis dar negali patikėti tuo, kas įvyko, jai labai dėl to skaudu. Ji nenori toliau būti su juo, bet vis tiek stengsis, kad jos dukra turėtų gerus santykius su tėčiu“, – sakė šaltinis.

Tačiau kiti šaltiniai kalba kiek kitaip – susitaikymui esą dar yra vilčių: „Khloe tikrai labai nori pajėgti atleisti ir iš naujo pasitikėti Tristanu ir turėti su juo tokį gyvenimą, kokio tikėjosi. Ji nežino, ar pajėgs tai padaryti, bet toks yra tikslas. Jai patiko gyvenimas, kokį jie turėjo, ji myli kūdikį, kurio jiedu susilaukė, ir vis dar dievina mintį apie buvimą šeima. Jeigu ji ras būdą, kaip atstatyti santykius su Tristanu, tą ir padarys.“

Vida Press nuotr./Khloe Kardashian
Vida Press nuotr./Khloe Kardashian

15min primena, kad Khloe Kardashian dukros susilaukė balandžio 12-ąją. Realybės šou žvaigždės gimdymo terminas buvo balandžio pabaigoje, tačiau dėl patirto streso ji pagimdė kiek anksčiau.

Apie begėdiškus Tristano Thompsono nukrypimus į kairę žiniasklaida paskelbė balandžio 10-ąją, o nepraėjus 48 valandoms Khloe pagimdė. Pranešama, kad prasikaltęs krepšininkas vis tik dalyvavo gimdyme.

Kad Klivlando „Cavaliers“ klube žaidžiantis Tristanas Thompsonas buvo neištikimas savo nėščiai draugei, išaiškėjo po to, kai balandžio 7-ąją jis buvo nufotografuotas Niujorko bare besibučiuojantis su kita moterimi, o vėliau ją parsivedė į viešbutį, iš kurio jo viešnia išėjo tik kitą rytą. Tuo metu Khloe Kardashian laiką leido likusi poros namuose Klivlande.

TAIP PAT SKAITYKITE: Nuo Khloe Kardashian išdavusio Tristano Thompsono nusisuko visa jos šeima: atleidimo nebus?

Tuoj pat paaiškėjo, kad tai buvo toli gražu ne pirmas kartas, kai krepšininkas apgaudinėjo savo draugę su kitomis, o prabilę šaltiniai Tristaną Thompsoną net pavadino „serijiniu apgaviku“.

15min galerijoje – Khloe Kardashian nėštumo akimirkos:

Kad Khloe Kardashian laukiasi kūdikio nuo NBA krepšininko Tristano Thompsono, buvo kalbama jau nuo rugsėjo, tačiau šią žinią pati žvaigždė patvirtino tik gruodį.

Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Khloe Kardashian su Tristanu Thompsonu draugauti pradėjo 2016-ųjų rugsėjį po to, kai jiems aklą pasimatymą suorganizavo bendri draugai. Lygiai prieš metus garsi moteris džiaugėsi, kad pagaliau rado ramią užuovėją ir su Tristanu planuoja bendrą ateitį – santuoką bei vaikus.

2017-ųjų birželį Khloe Kardashian juokavo, kad jos vaikinas norėtų turėti tiek vaikų, jog galėtų iš jų suburti krepšinio komandą. Tuo pačiu ji pripažino, kad nustojo vartoti kontraceptines tabletes duodama suprasti, jog žinios apie jųdviejų kūdikį galima sulaukti bet kada.

„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas
„Instagram“ nuotr./Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas

Beje, nors Khloe Kardashian ką tik gimusi dukra – pirmas vaikas, už ją beveik 7 metais jaunesnis Tristanas Thompsonas jau turi vieną atžalą. Sūnų krepšininkui pagimdė buvusi draugė Jordan Craig – jiedu išsiskyrė, kai ji dar buvo nėščia, ir neilgai trukus jis pradėjo susitikinėti su Khloe. Kitų šaltinių teigimu, Tristanas būtent dėl Khloe metė tuometinę savo draugę.

15min galerijoje – Khloe Kardashian ir Tristanas Thompsonas:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius