Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry tituluotas „seksualiausiu kilminguoju“: be didelių pastangų aplenkė ir brolį Williamą

Ne vieną dešimtmetį visus žavintis princas Harry švęs išskirtinę progą – jis tituluotas kaip „seksualiausias kilmingasis“. Jį išrinko žurnalo „People“ apklausoje dalyvavę skaitytojai.
Princas Harry po žinios apie gimusį kūdikį bendravo su žiniasklaida
Princas Harry po žinios apie gimusį kūdikį bendravo su žiniasklaida / AFP/„Scanpix“ nuotr.

36-erių Sasekso hercogas be didelių pastangų įveikė šalia jo buvusio brolio princo Williamo ir kitų kilmingųjų pasaulio vyrų konkurenciją. „People“ žurnalo apklausos duomenimis, tarp vertų antros vietos liko Švedijos princas Carlas Phillipas, Liuksemburgo princas Feliksas ir Brunėjaus princas Abdulas Mateenas.

Šis titulas atsirado praėjus metams po to, kai princas Harry buvo paskelbtas „Seksualiausio tėčio“ titulo nugalėtoju – įveikęs daugybę garsių veidų, įskaitant tokias garsenybes kaip Ryanas Lochte, Stevenas Yeunas ir Ryanas Reynoldsas.

O ką manote jūs? Išsakykite nuomonę apklausoje:

Beje, antroje vietoje likę princai gali pasigirti ne tik išvaizda. Pavyzdžiui, Liuksemburgo princas Feliksas yra antras eilėje užimti Liuksemburgo sostą. Europos kilmingasis kalba septyniomis kalbomis ir yra vedęs vokiečių mokslininkę Claire Lademacher.

„Scanpix“ nuotr./Princas Harry
„Scanpix“ nuotr./Princas Harry

Princas Abdulas Mateenas iš Brunėjaus yra žinomas kaip vienas iš seksualiausių kilmingųjų dėl savo keliamų nuotraukų su paplūdimio marškinėliais ir asmenukėmis iš sporto salės.

Tačiau jis yra ir aistringas sportininkas – mėgsta futbolą, polą, mišrius kovos menus, nardymą ir slidinėjimą, taip pat nacionaliniu lygiu žaidė badmintoną. O Londono Kings koledže studijavo tarptautinę politiką ir kartu su tarptautinės diplomatijos magistro studijomis baigė sostinės Orientalistikos ir Afrikos mokyklą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meghan Markle ir princo Harry gerbėjai įsitikinę, kad hercogienė vėl laukiasi

TAIP PAT SKAITYKITE: Milžiniškas Meghan Markle ir princo Harry sandoris: pasirašė kontraktą su „Netflix“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius