-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Robertui Pattinsonui laikytis dietos – kančia

Aktorius Robertas Pattinsonas prisipažino, jog pastangos išlikti lieknu – jam prilygo didžiausiai kankynei.
Robertas Pattinsonas
Robertas Pattinsonas / „Acmefilm“ nuotr.

„Saulėlydžio“ tęsinio „Jaunatis“ pagrindinį herojų vampyrą Edvardą suvaidinęs aktorius turėjo nemenkai pabadauti tam, kad nepriekaištingai atrodytų filmo apsinuoginimo scenoje. Aktorius pasakojo tiesiog nekentęs to laikotarpio, kai reikėjo maitintis sveikai.

„Beveik nieko negalėjau valgyti visą savaitę iki tos scenos filmavimo. Turėjau laikytis griežto sveikos mitybos plano ir net negalėjo būti kalbos apie jokį kitokį nors kiek kaloringesnį ir nesveikesnį maistą. Tai buvo žiauri kančia“, – savo išgyvenimais dalijosi aktorius.

Nepaisant griežto režimo, aktorius vis tiek liko nepatenkintas rezultatais, kai pamatė užbaigtą „Jaunaties“ versiją.

„Žiūrint tą sceną iš priekio atrodau lyg ir visai nieko, tačiau viskas pasikeičia, kai kamera parodo mane iš šono. Kad ir kiek kartų bežiūrėčiau, visuomet ta vieta sukelia pasibjaurėjimą“, –šleikštulio neslėpė aktorius.

Atrodo, tobulų formų 23-ejų vaikinas taip pat teigia, esą iki šiol jis jaučiasi nejaukiai, kai sulaukia tokio gausaus moterų dėmesio.

„Labai keista, kai tiek daug merginų ir moterų rodo tau išskirtinį dėmesį. Visa tai taip neįtikėtina. Jeigu atvirai, dalyvaudamas aktorių atrankoje net nesitikėjau gausiąs šį vaidmenį. Todėl esu labai nustebęs kaip viskas pasisuko 180 laipsnių kampu“, – kalbėjo vis dar su savo populiarumu negalintis susitaikyti aktorius Robertas Pattinsonas.

Tuo tarpu, kad ir kaip būtų sunku aktoriui išgyventi pakilimo laikotarpį, jis jau dabar turi būti pasiruošęs dar didesnei dėmesio lavinai. Po „Jaunaties“ sekantis aktoriaus pasirodymas bus filme „Remember me“ (liet. „Prisimink mane“), kuris Lietuvos kino teatruose startuos jau šį pavasarį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius