-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Sekso skandale skęstantį Holivudo magnatą H.Weinsteiną paliko ir žmona – garsi dizainerė

Į didžiulį sekso skandalą įklimpęs Holivudo magnatas Harvey Weinsteinas (65 m.) prarado ir žmonos palaikymą – dar prieš kelias dienas sakiusi, kad užstoja seksualiniu priekabiavimu kaltinamą savo vyrą, dabar garsi dizainerė Georgina Chapman (41 m.) pranešė priėmusi sprendimą skirtis.
Harvey Weinsteinas su žmona Georgina Chapman
Harvey Weinsteinas su žmona Georgina Chapman / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Mano širdis verkia dėl visų moterų, kurios patyrė baisų skausmą dėl tų nedovanotinų veiksmų. Pasirinkau palikti savo vyrą, – pranešė ji „People“. – Rūpinimasis mano mažais vaikais yra mano prioritetų viršūnėje ir prašau žiniasklaidos suteikti (mums) privatumo šiuo laikotarpiu.“

Dar praėjusią savaitę, vos skandalui įsisiūbavus, Harvey Weinsteinas sakė, kad jo žmona „palaiko jį visu 100%“. Jis taip pat sakė, kad ji bus ta, kuri jam „spardys užpakalį ir padės tapti geresniu žmogumi“.

Po Georginos Chapman pareiškimo apie skyrybas prabilo ir pats Harvey Weinsteinas.

„Palaikau jos sprendimą, aš pasiprašiau specialistų pagalbos ir kai man bus geriau, galbūt galėsim atstatyti (savo santykius), – sakė jis. – Per pastarąją savaitę mano šeima patyrė labai daug skausmo, už ką aš prisiimu visą atsakomybę. Atsisėdau su savo žmona Georgina, kurią myliu labiau už viską, ir mudu pasikalbėjome apie tai, kas geriausia mūsų šeimai. Aptarėme skyrybų galimybę ir aš paraginau ją elgtis taip, kaip liepia širdis. Suprantu ją, myliu ją ir myliu mūsų vaikus ir, tikiuosi, kai aš pasitaisysiu, vėl galėsiu dalyvauti jų gyvenimuose.“

Britų dizainerė Georgina Chapman su vienu įtakingiausių Holivudo prodiuserių Harvey Weinsteinu susipažino 2003-iaisiais, po ketverių metų jiedu susituokė. Pora turi du vaikus – septynerių dukrą Indią Pearl ir ketverių sūnų Dashiellį Maxą Robertą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Harvey Weinsteinas su žmona Georgina Chapman
AFP/„Scanpix“ nuotr./Harvey Weinsteinas su žmona Georgina Chapman

Georgina Chapman yra viena iš garsių mados namų „Marchesa“ įkūrėjų ir dizainerių. Dar prieš jai paskelbiant apie skyrybas, šaltiniai iš jos aplinkos žiniasklaidai sakė, kad ji labai nerimauja, jog Harvey Weinsteino skandalas gali turėti neigiamos įtakos jos mados namams.

„People“ vienas šaltinis sakė, kad Georgina Chapman rimtai baiminasi, jog jos mados imperija gali žlugti – didžioji dalis jos klienčių buvo A lygio kino žvaigždės, kurios prabangiomis „Marchesa“ suknelėmis puošdavosi per įvairiausias apdovanojimų ceremonijas ar filmų premjeras.

Dauguma „Marchesos“ klienčių atsirado būtent per Harvey Weinsteiną, o po jo sekso skandalo garsios moterys gali nebenorėti vilkėti Georginos kuriamomis suknelėmis dėl sąsajų su šiuo seksualiniais nusikaltimais kaltinamu prodiuseriu.

„Nė viena žvaigždė niekada nebenorės rengtis šių mados namų drabužiais“, – sakė vienas mados pasaulio atstovas, norėjęs likti anonimu.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Marchesa“ dizainerės Keren Craig ir Georgina Chapman
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Marchesa“ dizainerės Keren Craig ir Georgina Chapman

Tuo tarpu TMZ praneša, kad pirmadienį Harvey Weinsteinas privačiu lėktuvu išskrido į Europą, kur reabilitacijos klinikoje gydysis priklausomybę nuo sekso.

15min primena, kad kelis dešimtmečius trukęs Harvey Weinsteino priekabiavimas prie jaunų, karjerą pradedančių aktorių buvo demaskuotas praėjusią savaitę laikraščio „The New York Times“. Netrukus po to Harvey Weinsteinas buvo atleistas iš savo paties įkurtos kino kompanijos „The Weinstein Company“ ir nuo žmogaus, kuris anksčiau buvo vadinamas Holivudo dievu, nusisuko praktiškai visi.

Prabilo dar daugiau aukų

Šią savaitę dar daugiau garsių moterų prakalbo apie praeityje patirtą Harvey Weinsteino seksualinį priekabiavimą ar net prievartą, o daugybė pirmo ryškumo žvaigždžių viešai pasmerkė tokį nederamą kino prodiuserio elgesį.

Pavyzdžiui, Angelina Jolie sakė, kad 1998 metais, kai jai tebuvo 23-eji ir ji reklamavo savo filmą „Meilės klystkeliai“ („Playing By Heart“), Harvey Weinsteinas jos viešbučio kambaryje pasakė keletą nederamų užuominų.

„Jaunystėje turėjau nekokios patirties su Harvey Weinsteinu ir dėl to pasirinkau niekada daugiau su juo nedirbti ir įspėdavau kitus, kai šie su juo dirbdavo“, – sakė aktorė „The New York Times“.

AOP nuotr./Gwyneth Paltrow, Benas Affleckas ir Harvey Weinsteinas 1999-aisiais „Oskarų“ vakarėlyje
AOP nuotr./Gwyneth Paltrow, Benas Affleckas ir Harvey Weinsteinas 1999-aisiais „Oskarų“ vakarėlyje

Angelinai Jolie antrino ir kita Holivudo žvaigždė Gwyneth Paltrow, prie kurios Harvey Weinsteinas viename Beverli Hilso viešbutyje seksualiai priekabiavo kai jai buvo 22-eji. Po to ji vos neprarado vieno didelio vaidmens.

Tuo tarpu Italijos kino žvaigždė Asia Argento sakė, kad 1997 metais Harvey Weinsteinas ją išprievartavo viename vakarėlyje, kurį surengė jo įkurta kino kompanija. Aktorės Rosanna Arquette ir Mira Sorvino pasipasakojo, kad dešimtajame dešimtmetyje prodiuseris intymiai priekabiavo ir prie jų, tačiau joms pavyko išsisukti. Vis tik po to jų abiejų karjeras ištiko štilis, ir ne be įžeisto prodiuserio įsikišimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius