Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Serialo „Žiedų valdovas“ kūrėjai kaip statistų ieško nudegusių ar galūnių netekusių žmonių

Viena Naujosios Zelandijos aktorių atrankos agentūra kviečia žmones su veido nudegimų randais, netekusius kokių nors galūnių ar pasižyminčius kitokia „nešabloniška“ išvaizda tapti statistais televizijos seriale „Žiedų valdovas“ (Lord of the Rings).
Filmo „Žiedų valdovas“ herojai Frodas ir Semas (dešinėje)
Filmo „Žiedų valdovas“ herojai Frodas ir Semas (dešinėje) / Kadras iš filmo

„Amazon Studios“ serialo filmavimas Oklande turi būti pratęstas po priverstinės pauzės dėl koronaviruso pandemijos, tad talentų agentūra BGT skubiai ieško tinkamų žmonių.

„Reikalingi nešabloniškai atrodantys žmonės!“ – feisbuke paskelbė kompanija, ragindama skaitytojus pažymėti šiam darbui tinkamus draugus.

„Ar turite kandžių persidengimą, veido nudegimų, ilgas liesas galūnes, išraiškingus skruostikaulius, veido raukšlių, aknės paliktų randų, atsikišusias ausis, mėsingą ar įdomią nosį, mažas akis, dideles akis, bet kokių deformacijų, liesą veidą, ar trūksta kokių nors galūnių – ar atrodote neįprastai?“ – rašo kompanija.

Pranešama, kad „Amazon“ serialui skiria per milijardą dolerių (0,88 mlrd. eurų), norėdama pakartoti „Sostų karų“ (Games of Thrones) sėkmę.

Naujoji Zelandija filmavimui buvo pasirinkta pernai, bet serialo kūrimas nėra susijęs su Peterio Jacksono „Žiedų valdovo“ ir „Hobito“ (Hobbit) trilogijomis, kurios taip pat buvo filmuojamos šioje šalyje – režisieriaus tėvynėje.

Serialo kūrėjai turi pasitelkti siužeto linijas iš rašytojo J.R.R.Tolkieno (Dž.R.R.Tolkino) fantastinio Viduržemio pasaulio prieš P.Jacksono filmuose pasakojamus įvykius.

Anksčiau BGT serialo filmavimams ieškojo „itin plaukuotų žmonių“, „kresnų nuožmių baikerių“, rudaplaukių, euraziečių ir androginiškų, strazdanotų ar raukšlėtos odos žmonių.

Taip pat ieškoma statistų, kurių ūgis būtų daugiau nei 1,95 m ar mažiau nei 1,45 m, žmonių, mokančių kovoti kardais, lankininkų ir gimnastų.

Serialas turi debiutuoti kitais metais, tačiau neaišku, ar planus pakoregavo dėl koronaviruso įvestas karantinas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius