Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Šokiruojantis Meghan Markle tėvo pareiškimas: „Mano dukra išsigandusi, matau tai iš jos šypsenos“

Sasekso hercogienės Meghan (36 m.) tėvas Thomas Markle'as (73 m.) niekaip negali sustoti daręs to, ko primygtinai prašė jo dukra – kalbėti su žurnalistais. O su kiekvienu interviu atrodo, kad praraja tarp tėvo ir dukters vis gilėja – ypač po to, kai Thomas pareiškė manantis, kad Meghan yra nelaiminga, tapusi karališkosios šeimos nare, ir tai jis esą mato iš jos dirbtinos šypsenos.
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as
Sasekso hercogienė Meghan ir jos tėvas Thomas Markle'as / Video kadras ir Scanpix nuotr.

„Manau, kad mano dukra dabar yra išsigandusi. Matau tai iš jos akių, iš veido, matau tai iš jos šypsenos. Daugybę metų esu matęs ją besišypsančią – pažįstu jos šypseną. Ir man nepatinka toji, kokią matau dabar. Toji šypsena yra suvaidinta – tai skausminga šypsena“, – pareiškė jis naujame interviu britų leidiniui „The Sun“.

„Galbūt taip yra dėl kelių blogų dienų, nežinau. Tačiau tai tikrai man kelia nerimą. Manau, kad ji patiria pernelyg daug spaudimo. Yra didžiulė kaina, kurią turi sumokėti, jei esi ištekėjusi už tos šeimos“, – tęsė hercogienės tėvas.

Ponui Markle'ui ne itin patinka ir pasikeitusi jo dukters apranga – ypač dėl to, kad Meghan visada buvo svarbu asmeninis stilius, o dabar ji atrodo suvaržyta. „Kodėl 2018-aisiais rengiamasi kaip ketvirtąjį dešimtmetį? Kodėl joms reikia prisidengti savo kelius?“ – karališkosios šeimos moterų apranga, kurią dažniausiai diktuoja protokolas, stebėjosi jis.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmas Sasekso hercogienės Meghan užsienio vizitas – Airijoje: per dieną persirengė tris kartus

Maža to, Sasekso hercogienės Meghan tėvas „The Sun“ sakė, kad nebeturi savo dukters kontaktų – telefono numeris, kuriuo jai skambindavo, nebeveikia, ir po vestuvių su princu jis su ja dar nėra kalbėjęs.

„Telefono numeris, kuriuo jai skambindavau, nebeveikia. Karališkosios šeimos atstovas niekada neperskambina, ir neturiu jokio adreso, kuriuo galėčiau parašyti, taigi neturiu jokių būdų kontaktuoti su savo dukra“, – pareiškė Thomas Markle'as, kuris turėjo palydėti Meghan prie altoriaus, tačiau jo dalyvavimas vestuvėse buvo atšauktas paskutinę minutę dėl jo parsidavimo paparacams.

Dėl to, kad nebeturi, kaip prieiti prie savo dukters, Thomas Markle'as ir bando su ja susisiekti per žiniasklaidą: „Mano žinia jai būtų tokia: „Aš tave myliu ir tavęs ilgiuosi, atsiprašau už viską, kas buvo negerai. Ir norėčiau būti tavo būsimų vaikų seneliu, noriu būti arti jų. Noriu būti jų gyvenimo dalimi. Norėčiau, kad mūsų nesutarimai būtų nustumti į šalį, ir mes vėl galėtume bendrauti. Aš labai tavęs pasiilgau.“

„Scanpix“/AP nuotr./Sasekso hecogienė Meghan ir princas Harry
„Scanpix“/AP nuotr./Sasekso hecogienė Meghan ir princas Harry
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan
AFP/„Scanpix“ nuotr./Princas Harry ir Sasekso hercogienė Meghan

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius