Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žalingos pandemijos pasekmės: Miley Cyrus prisipažino per karantiną nusukusi nuo blaivybės kelio

Ne paslaptis, kad Miley Cyrus ne vienerius metus kovojo su itin žalingais įpročiais. Apie tai ir kaip bei kodėl nusprendė ryžtis juos įveikti dainininkė ne kartą kalbėjo ir viešai. Deja, prasidėjus pandemijai ir karantinui, žinoma mergina palūžo. Atvirame interviu M.Cyrus atskleidė per karantiną nusukusi nuo blaivybės kelio, rašo „Independent“.
Miley Cyrus
Miley Cyrus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Miley Cyrus

Prieš kelias dienas Howardo Sterno radijo laidoje M.Cyrus paaiškino, jog „sunkiausia buvo per šią pandemiją“.

„Visada sakau tiesą. Daugelis žmonių per šį laiką palūžo. Buvau viena jų. Laimei, negrįžau prie jokių narkotikų, bet per pandemiją gėriau“, – pasakojo 28-erių atlikėja ir pridūrė, kad to ji nevadina „atkritimu“.

„Aš regresavau, nes man alkoholis nebuvo demonas. Tačiau jis neleidžia eiti pirmyn. Tik sulaiko nuo pilno potencialo atsiskleidimo, kas man nepriimtina. Nesutiksiu su bet kuriuo, ar bet kuo, kas neleidžia atsiskleisti mano pilnam potencialui“, – toliau kalbėjo M.Cyrus, pridūrusi, kad kurį laiką ji vėl yra visiškai blaivi.

Neseniai albumą „Plastic Hearts“ pristačiusi dainininkė savęs alkoholike nelaiko, tačiau neslėpė, jog jis turėjo didelės įtakos jos santykiams tiek su antra puse, su tėvais, seserimi. „Galiu būti šiek tiek nepatikima“, – sakė ji.

„Tad jei tai alkoholiko (bruožai – red.past.) – jei matuosime tai ne išgeriamu kiekiu, o kaip elgiamės kaip žmonės – tada sakyčiau, kad alkoholis man kelia problemų, nes nebūnu geriausia savimi“, – tęsė ji.

Pirmą kartą šiemet apie blaivų gyvenimo būdą M.Cyrus pasakojo „Variety“ tinklalaidėje „The Big Ticket“. Tada dainininkė prisipažino nieko nevartojusi jau pusmetį, o sprendimą iš gyvenimo išbraukti žalingus įpročius priėmė po balso stygų operacijos ir sužinojusi, kad šeimoje buvo ne vienas stiprios priklausomybės atvejis.

Lapkričio pabaigoje apie palūžimą ji prisipažino interviu su radijo laidos vedėju Zane'u Lowe'u.

TAIP PAT SKAITYKITE: Miley Cyrus atvirai: pirmas kartas – su Liamu Hemsworthu, bet kodėl apie tai ji melavo?

Paranormalių reiškinių liudininkais tapusios įžymybės: pas ką lankėsi vaiduokliai?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius