Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Žilvinas Tratas išsiskyrė su dukros motina Julija Lubičanskaja: „Esu laisvas kaip paukštis“

Aktoriaus Žilvino Trato ir buvusios Rusijos oligarcho žmonos Julijos Lubičanskajos santykiai niekad nebuvo ramūs. Kartu dukrą auginanti pora vis skyrėsi ir taikėsi. Šiuo metu Žilvinas prisipažino vėl esantis „laisvas kaip paukštis“.
Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja
Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja / „Instagram“ nuotr.

15min primena, kad Žilvinas Tratas savo romaną su gražuole ruse ilgą laiką slėpė. 2016-ųjų metų liepą porai gimė dukra. Tų pačių metų gruodį paaiškėjo, kas mergaitės motina – tai buvusi Rusijos oligarcho Nikolajaus Sarkisovo žmona Julija Lubičanskaja. Poros santykiai buvo audringi, Julija su Žilvinu skyrėsi ir taikėsi.

TAIP PAT SKAITYKITE: Prieš kelis mėnesius išsiskyrę Žilvinas Tratas ir Julija Lubičanskaja atnaujino santykius

Asmeninį gyvenimą tarsi už devynių užraktų slepiantis Ž.Tratas antradienį atskleidė nebeturįs įsipareigojimų santykių srityje. „Žmonos aš neturiu, ne. Esu laisvas kaip paukštis“, – Delfi tiesioginėje konferencijoje antradienį prisipažino aktorius.

Be to, Žilvinas patvirtino, kad po kelerių metų savęs ieškojimo užsienyje, dabar jis ketina įsitvirtinti Lietuvoje ir čia save realizuoti kūryboje. „Teko pabūti daugelyje šalių, bet supratau, kad Lietuvoje yra geriausia. Čia galimybių daug, tačiau reikia stengtis“, – Delfi konferencijoje kalbėjo aktorius.

Šią savaitę Vilniuje Ž.Tratas su kolegomis pristato Rusijoje nufilmuotą juostą apie krepšinį „3 sekundės“. Filmas pasakoja apie legendinę krepšininko Modesto Paulausko pergalę 1972 m. olimpinėse žaidynėse, kur susitiko JAV ir Sovietų Sąjungos krepšinio rinktinės. Žilvinui Tratui buvo patikėta vaidinti Modestą Paulauską. Dalis filmo „3 sekundės“ scenų filmuotos Vilniuje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Žilvino Trato šeimos atostogos Palangoje: aktoriaus mylimąją iš Rusijos sudomino gintaras

Julija Lubičanskaja su dukra ne kartą viešėjo Lietuvoje, o svečiai šaliai moteris skyrė pačius gražiausius žodžius.

„Labai norėčiau padėkoti Lietuvai už tai, kad ši graži šalis tapo mano antraisiais namais; kad priėmė mane kaip savą; kad jos dėka aš susipažinau su nuostabiais žmonėmis; kad čia aš turiu giminaičių, šeimą; kad čia turiu jaukų kampelį, kurio nenoriu palikti; už grybus, kuriuos visa šeima vakar rinkome miške; už viską – visus mažus dalykus, kurie neabejotinai yra man svarbūs ir mane džiugina“, – Lietuvai dėkojo Maskvoje gyvenanti Julija Lubičanskaja.

TAIP PAT SKAITYKITE: Savaitę Lietuvoje praleidusi Žilvino Trato mylimoji: „Ačiū šiai šaliai, kad tapo antraisiais namais“

„Vilnius yra stulbinančiai svetingas miestas. Jis primena man Arbato rajoną, kur prabėgo mano vaikystė. Man visada čia gera ir jauku. Jei niekada nebuvote Vilniuje, pasidovanokit sau dovaną – aplankykit jį bent savaitgaliui. Esu tikra, kad norėsit sugrįžti dar ir dar kartą“, – Lietuvos sostinę savo 116 tūkst. sekėjų instagrame gyrė Julija Lubičanskaja.

„Manęs dažnai klausia, ar persikėliau čia gyventi visam laikui. Ne, dabar aš tiesiog turiu dvejus namus, mano širdis vienodai priklauso tiek Maskvai, tiek Vilniui. Ir aš labai dėl to džiaugiuosi“, – yra sakiusi Julija Lubičanskaja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius