Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dviračių tako metamorfozės Vilniuje: vos nutiesė, ir vėl ardo

Skaitytojas Vytenis susirūpino: neseniai nutiestas dviračių takas vėl nuardytas, perdaromas iš naujo. Kodėl taip švaistomi pinigai?
dviraciu-takas-linkmenu-gatveje-salia-snipiskiu-stoteles-5eeb090cc044d
Dviračių takas Linkmenų gatvėje, šalia Šnipiškių stotelės / Skaitytojo nuotr.

Temą siūlykite gazas@15min.lt

„Visai neseniai Vilniuje buvo pagaliau baigtas dviračio tako tiesimas Linkmenų gatvėje šalia Šnipiškių stotelės. Pagaliau viena problemiškiausių dviratininkų gatvių buvo sutvarkyta.

Tačiau negaliu patikėti savo akimis: naujai nutiesta kelio danga vėl griaunama. Priežastys nėra aiškios (manau, tai bus susiję su šalia esančia kavine). Sunku patikėti, kad ką tik iš mokesčių mokėtojų pinigų nutiestas kelias yra tiesiog ardomas, nes kažkas kažko sugebėjo nesužiūrėti. Dviratininkams veikiausiai teks vėl metus laukti sutvarkytos gatvės“, – dėstė savo mintis skaitytojas Vytenis.

Taisomas darbo brokas

Situaciją paaiškino Miglė Bielinytė, SĮ „Susisiekimo paslaugos“ atstovė. Jos teigimu, rangovas tokiu būdu taiso savo darbo broką:

„Rangovas dviračių tako klojimo broką taiso savo lėšomis, tad mokesčių mokėtojų pinigai nėra švaistomi. Buvo nelygiai ir netinkamai užklotas asfaltas. Rangovas „Gatvių statyba“ antradienį nufrezavo taką, trečiadienį turėjo užkloti naują raudono asfalto sluoksnį. Ženklinimas bus atliktas kitą savaitę.

Planuojame (ir tikimės), kad darbai bus baigti operatyviai ir visi vėl galės patogiai minti dviračius šiuo dviračių tako ruožu.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius