Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Praėjus beveik parai po tragiškos vilkiko avarijos Panevėžio aplinkkelyje atnaujintas eismas

Ketvirtadienio pavakarę Panevėžio aplinkkelyje atnaujintas eismas atkarpoje tarp Bernatonių ir Ūtos žiedinių sankryžų. Čia beveik parai eismą teko sustabdyti dėl vieno vairuotojo gyvybę nusinešusios avarijos.
Įvykio vietoje
Įvykio vietoje / Tomo Markelevičiaus / 15min nuotr.

Tragiškai pasibaigęs incidentas įvyko trečiadienį artėjant vidurnakčiui. Į metalinius kelio atitvarus ir virš kelio esančias konstrukcijas su informacinėmis švieslentėmis čia rėžėsi „Renault“ vilkikas. Avarijos metu iškart žuvo vilkiką vairavęs vyras.

Nukritusias konstrukcijas taip pat kliudė dar du „Scania“ vilkikai, tad eismas Panevėžio aplinkkelio atkarpoje tarp Bernatonių ir Ūtos žiedinių sankryžų buvo visiškai sustabdytas abiem kryptimis. Vairuotojams pasiūlyta rinktis kitus maršrutus.

VIDEO: Traukiamas Panevėžio aplinkkelyje sudaužytas vilkikas

Ketvirtadienį čia pradėti sudaužyto „Renault“ vilkiko iškėlimo darbai. Tam pasitelkti du galingi techninės pagalbos įmonių „Automera“ ir „Kadex“ sunkvežimiai. Prieš atliekant ištraukimo darbus kelininkams teko išardyti dalį kelio atitvarų.

Per kelias valandas puspriekabė ir itin sumaitota vilkiko kabina buvo ištraukta. Apie 16 val. eismas atnaujintas Kauno kryptimi, o netrukus aplinkkelis atidarytas ir važiuojantiems Rygos link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius