Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Coherent Solutions“ vadovė L.Šiumetė dirbs „Legal Balance“ valdyboje

JAV programinės įrangos kūrimo bendrovės „Coherent Solutions“ įsteigto centro Lietuvoje generalinė direktorė Lina Šiumetė tapo lyderiaujančios Lietuvoje kreditų valdymo bendrovės „Legal Balance“ valdybos nare, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Lina Šiumetė
Lina Šiumetė
Temos: 1 Verslas

Ilgametę patirtį tarptautinėse finansų ir technologijų kompanijose turinti L.Šiumetė kreditų valdymo įmonėje „Legal Balance“ kuruos su informacinių technologijų operacijomis, žmogiškųjų išteklių ir darbdavio įvaizdžio kūrimu susijusius klausimus.

„Dalindamasi savo patirtimi ir idėjomis, siekiu prisidėti prie tvarios finansų sistemos kūrimo ir visuomenės informavimo apie atsakingą skolinimąsi. „Legal Balance“ matau kaip įmonę, kuri puoselėja tokias pačias vertybes“, – sako ji.

Jos nuomone, „Legal Balance“ rinkoje išsiskiria lankstumu kiekvieno kliento atžvilgiu, įsiklauso į individualius poreikius ir vadovaujasi aukštais etikos standartais. „Legal Balance“ orientuota į technologinius procesus bei inovacijas ir taip klientams kuriama pridėtinė vertė, leidžianti taupyti vidinius klientų resursus. „Būtent kasdieninių darbuotojų procesų ir operacijų automatizavimas yra pagrindinis rinkos prioritetas, todėl savo žiniomis bei patirtimi prisidėsiu prie „Legal Balance“ jau turimų inovatyvių sprendimų“, – sako ji.

L.Šiumetė Vilniaus universitete yra įgijusi psichologijos magistro laipsnį, vėliau Baltijos vadybos institute (angl. Baltic Management Institute) baigė verslo administravimo ir vadybos mokslus. Š. m. balandžio mėnesį ji tapo JAV programinės įrangos kūrimo bendrovės „Coherent Solutions“ įsteigto centro Lietuvoje generaline direktore, o prieš tai dirbo kreditų valdymo paslaugų bendrovės „Intrum“ operacijų ir IT vadove Baltijos šalims, „Nasdaq“ Rinkos operacijų skyriaus Lietuvoje vadove bei „Barclay‘s“ technologijų centre. Nuo 2020 m. kovo L.Šiumetė eina Švedijos Prekybos ir amatų rūmų Lietuvoje valdybos pirmininkės pareigas.

L.Šiumetė aktyviai dalyvauja ir visuomeninėje veikloje: yra „Women Go Tech“ programos mentorė, dirba kelių nevyriausybinių organizacijų valdybose.

„Legal Balance“ kreditų valdymo ir teisines konsultacijas fiziniams bei juridiniams asmenims teikia nuo 2010 m., o nuo 2016 metų administruoja pirmąją nuotolinę skolų valdymo platformą eskolos.lt. Klientų įmonei perduotų aktyvių bylų portfelis 2020 metais viršijo 200 mln. eurų. Įmonės apyvarta 2020 metais viršijo 3 mln. eurų, o pirmojo 2021 m. pusmečio apyvarta – virš 1,8 mln. eurų. Įmonė per 2021 metų I-ąjį pusmetį yra gavusi beveik 4,3 mln. eurų klientų perduodamų skolų portfelį.

Nuo 2019 m. pradžios „Legal Balance“ administruoja tarptautinės personalizuotų finansinių paslaugų teikėjų „EOS Group“ Lietuvoje įsigyjamus skolų portfelius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius