Ekspertė pataria, kaip tinkamai išsirinkti baldus internetinėje parduotuvėje

Baldų pirkimas internetu gali atrodyti sudėtingas, tačiau, ekspertų teigimu, taip iš tiesų nėra. Internetinės parduotuvės „vidaXL“, kurioje rasite virš 20 tūkst. įvairių namams skirtų produktų, atstovė Berta Vasiliauskaitė dalinasi patarimais, kaip tinkamai išsirinkti baldus.
„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @samantha_homedeco
„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @samantha_homedeco
Temos: 2 Baldai „VidaXL“

Nuo ko pradėti baldų paiešką, jei ketinate juos įsigyti internetu? B.Vasiliauskaitė pirmiausiai siūlo gerai apgalvoti, ko jūsų namams reikia.

„Jei tik kils kokių nors klausimų, susisiekite su parduotuve, kur gausite visą reikalingą papildomą informaciją. O jei kažko nerandate dėl „vidaXL“ gausaus asortimento, visuomet galite atsiųsti elektroninį laišką ar parašyti į feisbuko paskyrą ir pamėginsime jums padėti“, – tikino ji.

Svarbiausia – gerai atlikti namų darbai

B.Vasiliauskaitė primygtinai rekomenduoja prieš perkant internetu gerai atlikti namų darbus. Pirmiausiai, tris kartus pamatuokite ir įsitikinkite, kad baldas tikrai tilps vietoje, kurioje jį regite. Tiesa, „vidaXL“ planuoja naujovę, kuri turėtų padėti klientams išvengti klaidų.

„Ateityje ketiname įdiegti puikų pagalbininką – naudojant mobilųjį telefoną galėsite virtualiai patalpinti mūsų gaminius patalpoje ir įsitikinti, kad jie tikrai ten tilps bei atrodys puikiai“, – atskleidė ji.

„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @gruener_d Bäumen_ueber_nacht
„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @gruener_d Bäumen_ueber_nacht

Be to, prieš užsisakant prekes, privalu išnagrinėti produkto aprašą ir jo savybes.

„Prie produkto aprašymo rasite ne tik jo matmenis, bet ir iš ko jis pagamintas bei kitą reikalingą informaciją. Nepamirškite patikrinti šios skilties ir įsitikinti, jog baldas tikrai jums tinka“, – rekomenduoja ekspertė.

Taip pat prieš perkant baldus B.Vasiliauskaitė siūlo visuomet kreiptis į pardavėją su prašymu parodyti nuotraukas iš kitų klientų.

„Jei tik turime, visuomet pateikiame realias produktų nuotraukas, kurias „vidaXL“ atsiunčia kiti klientai. Taip galėsite įsitikinti, kad produktas, kurį pas mus įsigysite pigiau nei kitur, puikiai tiks jūsų namuose“, – gudrybę atskleidė pašnekovė.

„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @homebystuart
„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @homebystuart

Mitai ir atsakymai į juos

Kokie pagrindiniai mitai vyrauja apie baldų įsigijimą internetu? „vidaXL“ atstovė B.Vasiliauskaitė, kuri šiame sektoriuje dirba daugiau nei 6 metus, dažnai girdi klausimus: „Ar gausiu savo prekę? Ar esate sukčių įmonė?“

„Užtikrinu klientus, kad „vidaXL“ produktus gauna visi. Net jei pristatymas vėluoja, rekomenduoju susisiekti su mumis ir pasistengsime atsakyti į rūpimus klausimus. Labai vertiname savo klientus ir niekada jų nepaliekame vienų“, – tikino ji.

Taip pat dažnai klausiama apie produkcijos kokybę ir ką daryti, jei ji netenkina?

„Primenu, kad visiems „vidaXL“ pirkėjams galioja 30 dienų grąžinimo garantija. Nesvarbu, ar žmogui nepatinka kokybė, ar tiesiog prekė nesižiūri su kitais namuose esančiais baldais“, – aiškino ji.

„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @lichthuisje
„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @lichthuisje

Dar vienas mitas – sugadintą daiktą bus sunku sugrąžinti. Anot B.Vasiliauskaitės, nors „vidaXL“ stengiasi baldus supakuoti taip, kad jie klientus pasiektų be defektų, kartais įvyksta nenumatytų situacijų juos transportuojant.

„Stengiamės supakuoti produktą taip, kad jis klientą pasiektų visiškai neapgadintas. Tačiau net įvykus nenumatytoms situacijoms, nepaliekame klientų vienų ir padedame jas išspręsti. Dažniausiai baldą tiesiog pakeičiame arba atsiunčiame sugedusią dalį“, – patikino B.Vasiliauskaitė.

Gausus pasirinkimas

Iš viso internetinėje parduotuvėje „vidaXL“ galite rasti daugiau ne 20 tūkst. su baldais susijusių prekių.

„Prekiaujame ne tik virtuvės, miegamojo, svetainės, vonios kambario, bet ir garažui skirtais baldais. Turime viską, ko tik gali prireiktų kliento būstui“, – sakė B.Vasiliauskaitė.

Internetinėje parduotuvėje rasite ir šimtus aksesuarų, skirtų namams -– nuo drobių ir sienų dekoravimo elementų, iki vazonų ir žvakių.

„Prekiaujame užuolaidomis, skirtomis tiek dienai, tiek nakčiai. Taip pat kai kurie baldai gali būti naudojami kaip dekoro priedai, pavyzdžiui, naktiniai staliukai“, – teigė ekspertė.

„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @camillashemljuvahem
„vidaXL“ kliento nuotrauka #sharemevidaXL @camillashemljuvahem

„vidaXL“ galėsite pasirinkti produktų iš įvairių medžiagų: nuo plieno, bambuko, medžio, plastiko, stiklo, iki odos ar medvilnės audinių.

„Galime pasiūlyti įvairius produktus, priklausomai nuo kliento poreikių ir jo biudžeto. „vidaXL“ baldų asortimentas yra modernaus stiliaus, tačiau mūsų produkciją galima pritaikyti ir industrinio stiliaus interjerui, kuris šiuo metu yra itin populiarus tarp jaunimo“, – tikino B.Vasiliauskaitė.

B.Vasiliauskaitė pastebi, kad daugiausiai internetu žmonės įsigyja miegamojo baldus. Naktiniai, tualetiniai staliukai bei lovos yra tarp perkamiausių produktų.

Priklausomai nuo sezono, kai kurių produktų nelieka greičiau nei kitų. Pavyzdžiui, dabar itin populiarūs biuro baldai, stalai, kėdės.

„Foteliai ir virtuvės gaminiai yra populiarūs žiemą ir pavasarį, o miegamojo ir vonios kambario baldai – populiarūs ir pavasarį. Lauko baldai yra labai populiarūs vasarą”, – pastebi ji.

Taip pat itin domimasi virtuvės baldais, baro kėdėmis, kurių „vidaXL“ prekyboje turi daugiau 700 pavyzdžių.

Tiesa, „vidaXL“ atsižvelgia į sezoniškumą, todėl kai kurių norimų prekių galite ir nerasti. Tačiau B.Vasiliauskaitė tikina, jog tai – ne bėda.

„Jei klientui kažkas labai patinka, jis gali mums parašyti elektroniniu paštu arba per „vidaXL“ feisbuko paskyrą. Tuomet patikrinsime, kada planuojame turėti norimą produktą“, – patikino ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius