-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Geronomika. MAXIMA pirkėjus nuo gripo saugos vaišindama imbierų arbata

Šalyje siaučiant gripo epidemijai, MAXIMA pirkėjus ragins nesirgti ir vaišins imbierų arbata su medumi ir citrina.
Arbata
Arbata / Juliaus Kalinsko/15min.lt nuotr.

Šį savaitgalį 20 MAXIMA parduotuvių Lietuvoje apsipirkti užsukę pirkėjai nuo 10 iki 13 val. bus kviečiami puodeliui garuojančios imbierų arbatos, kuri padės ne tik sušilti, bet ir nesirgti. Taip siekiama priminti žmonėms apie natūralius vaistus, padedančius apsisaugoti nuo gripo, ir stabdyti epidemijos plitimą, teigiama išplatintame pranešime spaudai.

„Šalyje sparčiai daugėjant sergančių gripu, kovai su šia liga pasitelkėme laiko ir pačių išbandytas priemones – imbiero šaknį ir citriną. Gripo epidemiją paskelbus visoje šalyje nusprendėme nuo gripo saugoti ne tik savo darbuotojus, bet ir pirkėjus, t.y. karšta gydomąja imbierų arbata pavaišinti visus, nenorinčius sirgti“, – sako MAXIMA LT, UAB Įvaizdžio ir komunikacijos departamento direktorė Lina Muižienė. Pasak jos, paraginti vartoti natūralią nuo gripo apsisaugoti padedančią imbierų arbatą, žmonės galbūt suspės užkirsti kelią ligai ir taip pavyks bent jau pristabdyti epidemijos plitimą.

20–tyje MAXIMA XXX ir MAXIMA XX parduotuvių 12 Lietuvos miestų pirkėjai karšta imbierų arbata su citrina bus vaišinami šį savaitgalį (šeštadienį ir sekmadienį) nuo 10 iki 13 val. Tuo metu užsukę į parduotuvę pirkėjai galės paragauti MAXIMA darbuotojų išvirto kvapnaus garuojančio gėrimo, o smalsaujantys – dar gaus ir patarimą, kaip šių vaistų patiems pasigaminti namuose.

Per šį savaitgalį planuojama išvirti ir žmonėms išdalinti 4000 litrų imbierų arbatos, pagardintos medumi ir citrina. Arbatą parduotuvėse virs MAXIMA darbuotojai, patys įsitikinę šio gėrimo veiksmingumu.

„Medikų ir natūralios medicinos žinovų teigimu, karšta imbierų arbata – stiprina imunitetą, ir padeda apsisaugoti nuo šaltuoju sezonu tykančių virusinių ligų. Tad tikimės, kad mūsų išvirta imbierų arbata darganotą rudenį žmonėms padės ne tik sušilti, bet ir nesirgti“, – sako L. Muižienė.

Nuo gripo MAXIMA prekybos tinklo darbuotojai raginami saugotis kiekvienais metais. Šiemet, siekiant užkirsti kelią epidemijos plitimui įmonėje, visi MAXIMA darbuotojai nemokamai vaišinami imbierų arbata su citrina bei kepta duona su česnaku. Darbuotojai taip pat informuojami, kaip efektyviai apsisaugoti nuo gripo, kaip elgtis šia liga susirgus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius