-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Gyvajam alui skirtas aukso medalis

UAB „Butautų dvaro bravoras“ gaminamas gyvas nepasterizuotas, nefiltruotas Butautų dvaro alus apdovanotas aukso medaliu konkurse „Lietuvos metų gaminys 2010“.
Alus
Alus

Konkurso „Lietuvos metų gaminys 2010” apdovanojimams nominuotos 76 įmonės iš 15–os šalies ūkio šakų. Dviejų lygių ekspertų ir įvairias pramonės ir verslo šakas atstovaujanti komisija, apibendrinusi ekspertų išvadas, nusprendė skirti 81 aukso ir 16 sidabro medalių apdovanojimus atrinktai įmonių produkcijai ir paslaugoms.

„Džiaugiamės, kad mūsų jau daugiau nei 260 metų verdamas gyvas, nefiltruotas ir nepasterizuotas alus pelnęs populiarumą alaus mėgėjų tarpe buvo pripažintas ir ekspertų. Tai įrodo, kad gyvas alus surado pripažinimą ir Lietuvoje“, – sakė Butautų dvaro bravoro direktorius Algis Federavičius

Butautų dvaro alus, tai unikalus Senosios Biržų krašto aludarystės palikimas. Alus kilmingas savo praeitimi, nepakartojamo skonio gėrimas. Gamybos metu alus išvengia filtracijos ir pasterizacijos proceso, todėl išlieka gausybė žmogaus organizmui naudingų mikroelementų bei vitaminų.

Konkurso „Lietuvos metų gaminys“ pagrindinis tikslas – didinti aukštos kokybės lietuviškos produkcijos konkurencingumą, pristatyti ir įtvirtinti šalies pramonės produkciją, prekes ir paslaugas vietiniam ar tarptautiniam vartotojui, skatinant rinktis kokybišką lietuvišką produktą, taip vystant Lietuvos verslo plėtrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius