Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš Vilniaus šilumos tinklų atleistas M.Burokas laimėjo konkursą dirbti „Lietuvos geležinkeliuose“

„Lietuvos geležinkelių“ Geležinkelių infrastruktūros direkcijos Strategijos ir valdymo departamentui nuo rugpjūčio 20 d. pradėjo vadovauti Mantas Burokas. Kovo mėnesį jis netikėtai buvo atleistas iš Vilniaus šilumos tinklų vadovo posto.
Mantas Burokas
Mantas Burokas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Strategijos ir valdymo departamentas yra atsakingas numatyti ir efektyviai valdyti Geležinkelių infrastruktūros direkcijos strateginius tikslus, organizuoti ir vykdyti verslo analizės procesus, kontroliuoti planų įgyvendinimą, efektyviai valdyti ir koordinuoti investicijas.

Laimėjęs atranką iš daugiau nei keturiasdešimties kandidatų, M.Burokas šiose pareigose keičia Vytautą Radzevičių, kuris nuo š. m. birželio 19 d. vadovauja „Lietuvos geležinkeliams“ priklausančiai bendrovei Geležinkelio tiesimo centrui (GTC).

„Džiaugiuosi galėdamas pristatyti Mantą ir tikiu, kad įvairiapusė jo vadybinė patirtis bei žinios reikšmingai papildys turimas direkcijos kompetencijas bei rezultatyviai prisidės prie mūsų ambicingų tikslų įgyvendinimo“, – sako Karolis Sankovski, Generalinio direktoriaus pavaduotojas – Geležinkelių infrastruktūros direkcijos direktorius.

„Nekantrauju kuo greičiau įsigilinti į naujų darbų esmę ir kokybiškai prisidėti prie ambicingos komandos užsibrėžtų reikšmingų tikslų“, – teigia M.Burokas.

Teisininko išsilavinimą turintis M.Burokas pastaruosius keletą metų vadovavo „Vilniaus šilumos tinklams“, dirbo įvairiose vadovaujamose pozicijose „Visagino atominėje elektrinėje“, „Klaipėdos naftoje“, „Lietuvos energijoje“, šiuo metu yra kelių energetikos įmonių stebėtojų tarybos ir valdybos narys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius