-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„M Capital“ vykdomąja direktore paskirta Indrė Dobrovolskė

Vienas didžiausių gyvybės draudimo tarpininkų Lietuvoje – „M Capital“ praneša apie pokyčius vadovybėje – Indrė Dobrovolskė, beveik visą savo karjerą praleidusi finansų srityje, iki šiol dirbusi „Citadele“ banko Mažmeninės bankininkystės departamento vadove, tapo „M Capital“ vykdomąja direktore, rašoma pranešime spaudai.
Indre Dobrovolskė
Indre Dobrovolskė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Planuojame tapti pirmaujančia draudimo tarpininkų ir finansinės edukacijos bendrove Lietuvoje, tad Indrės prisijungimas neabejotinai padės valdyti bendrovės plėtrą, kuri vyksta tiek horizontaliai, tiek vertikaliai. Labai svarbu, kad Indrė turi ne tik korporatyvinį supratimą, kaip turi augti įmonė, bet ir finansinio raštingumo viziją, kuri sutampa su mūsų“, – sakė „M Capital“ vadovė Gintė Leksienė.

Indrė Dobrovolskė 20 m. dirbo įvairiuose bankuose Lietuvoje ir Suomijoje, kur vadovavo rizikų vertinimo, kreditavimo ir klientų aptarnavimo sričių komandoms. Nuo 2019 iki 2021 m. pabaigos, prieš išeinant į motinystės atostogas, I.Dobrovolskė dirbo „Citadele“ Mažmeninės bankininkystės departamento vadove, kur ji sėkmingai diegė pokyčius ir į Lietuvos rinką įvedinėjo naujus produktus.

„Džiaugiuosi prisijungusi prie gausios ir stiprios „M Capital“ komandos. Tikiuosi, kad mano patirtis bei žinios padės kompanijai ir toliau sėkmingai augti. Manau, kad tai yra bendrovė, kuri turi svarbią misiją – gerinti finansinį raštingumą Lietuvoje. Tad rūpinsiuosi, kad savo darbu galėčiau didžiuotis ne tik aš, bet ir visa mano komanda“, – sako I.Dobrovolskė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius