-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Maxima“ atnaujino savo parduotuvę Visagine

Įgyvendindama šiųmečius plėtros planus, bendrovė „Maxima LT“ šiandien Visagine atidarė atnaujintą „Maxima X“ parduotuvę. Į miesto Energetikų gatvėje įsikūrusios parduotuvės atnaujinimą iš viso investuota daugiau nei 700 tūkst. eurų.
Atnaujintos "Maxima" parduotuvės atidarymas Visagine
Atnaujintos "Maxima" parduotuvės atidarymas Visagine / "Maxima LT" nuotr.

„Šią vasarą pradėjome išties intensyvų plėtros etapą, kurio metu planuojame atidaryti daugiausiai naujų ir atnaujintų parduotuvių per pastarąjį dešimtmetį. Jo metu ypatingai daug dėmesio skiriame jau veikiančių parduotuvių atnaujinimui. Visagine turime dvi tinklo parduotuves ir abi šiuo metu jau yra pritaikytos augantiems vietinių klientų poreikiams: jose siūlomas kur kas platesnis šviežio maisto bei daržovių asortimentas“, – sakė bendrovės „Maxima LT“ generalinis direktorius Žydrūnas Valkeris.

Naujosios parduotuvės asortimente dominuos šviežio maisto produktai – šviežia mėsa, žuvis, kulinarijos ir konditerijos gaminiai. Sveriamų produktų vitrinose bus siūloma šviežios lietuviškos mėsos, atvėsintos šviežios žuvies bei paukštienos, gausu ir pieno produktų.

Skubantys ir norintys greitai užkąsti galės rinktis iš gausaus pakuotėse parduodamų įvairių užkandžių asortimento, pačioje parduotuvėje bus kepamos bandelės.

Bendras atnaujintos parduotuvės plotas šiuo metu siekia daugiau kaip 900 kv. m, iš kurių beveik 600 kv. m sudaro prekybai skirtas plotas. Įgyvendinant atnaujinimo darbus, drauge buvo atnaujinta ir greta maisto prekių parduotuvės veikianti vaistinė. Parduotuvėje kaip ir iki atnaujinimo dirbs 25 darbuotojai.

Visagine atnaujinta „Maxima X“ parduotuvė šiemet yra jau 3 atnaujinta tinklo parduotuvė. Nuo metų pradžios bendrovė taip pat atidarė ir 2 naujas parduotuves.

Bendros investicijos į jau įgyvendintus tinklo plėtros planus šiuo metu siekia 2,6 mln. Eur, o iki metų pabaigos planuojama sieks iš viso 34 mln. Eur.

Šiuo metu Lietuvoje veikia 235 „Maxima“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau nei 16 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau nei 550 tūkst. pirkėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius