Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„MT Group“ vadovų komandą papildė Genadijus Andrejevas

Prie energetikos ir pramonės infrastruktūros projektus vykdančios bendrovės „MT Group“ prisijungė Genadijus Andrejevas – nuo trečiadienio jis eina projektų valdymo direktoriaus pareigas, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Genadijus Andrejevas
Genadijus Andrejevas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Plečiantis bendrovės veiklos geografijai ir vykdomų projektų portfeliui, žengiame į naują plėtros etapą. Prie „MT Group“ prisijungė patyręs, rinkoje vertinamas pramonės sektoriaus vadovas Genadijus Andrejevas, kurio inžinerinė ir vadovavimo patirtis padės suvaldyti augimo iššūkius ir drąsiai imtis naujų verslo galimybių,“ – sako „MT Group“ vadovas Simonas Kunickas.

Iki šiol G.Andrejevas beveik 10 metų dirbo bendrovėje „Klaipėdos nafta“, kur pastaruoju metu ėjo SGD verslo vyriausiojo inžinieriaus ir technikos vadovo pareigas. Iš viso naftos ir dujų pramonės srityje G.Andrejevas dirba daugiau kaip 20 metų.

„Prisijungiu prie veržlios, augančios ir ambicingos profesionalų komandos, kuri šiuo metu išgyvena labai dinamiškus laikus. Būsiu atsakingas, kad „MT Group“ projektai vyktų sklandžiai ir bendrovė toliau sėkmingai stiprintų savo lyderystę energetikos srityje tarptautiniu mastu,“ – teigia naujasis „MT Group“ projektų valdymo direktorius Genadijus Andrejevas.

Praėjusių metų pabaigoje „MT Group“ pasirašė 64 mln. Eur vertės sutartį dėl „Baltic Pipe“ dujotiekio tiesimo Lenkijoje, taip pat „Amber Grid“ užsakymu vykdo Lietuvos dujų perdavimo sistemos operatyvaus technologinio valdymo diegimo projektą. Bendrovės veiklos geografija apima Baltijos, Skandinavijos ir Centrinės Europos regionus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius