Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Pajūryje siaučiantis vėjas suniokojo kavinių verslininkų turtą: padariniai – vaizdo įrašuose

Klaipėdoje praūžusi audra pridarė nuostolių ne tik automobilių savininkams dėl nuvirtusių medžių, bet ir niokojo Klaipėdos paplūdimių kavinių verslininkų turtą: vaikų žaidimo ir tinklinio aikšteles, gultus ir kitą infrastruktūrą.
Audros padariniai
Audros padariniai / „Vakarų ekspreso“ nuotr.
Temos: 3 Klaipėda Audra Orai

Neįgaliųjų pliaže prie „Klaipėdos kupolo“ užfiksuoti vaizdai privertė sunerimti: gultai, vaikų žaidimo aikštelės ir baldakimai išnešioti jūros bangų, vanduo skalavo pakrantę ir jau vietomis siekė kopas.

„Į paplūdimį atvykome 6 ryto ir pamatyti vaizdai pribloškė: gultai ir baldakimai maudėsi jūros bangose, kavinės mediniai padai paplauti ir aplaužyti, išdraskyti ir mediniai takai. Apmaudu. Žalos pridaryta išties daug“, – situaciją „Vakarų ekspresui“ komentavo „Kupolas Klaipėda“ viena iš savininkų Erika Junokė.

Verslininkai sunerimę stebi situaciją ir tikisi, kad vėjas nebekils ir galės bent kurį laiką ramiau atsikvėpti.

BĮ „Klaipėdos paplūdimiai“ direktoriaus pavaduotojas, Klaipėdos gelbėtojų vadas Aleksandras Siakki „Vakarų ekspresui“ sakė, kad audra ir bangos viską plauna.

„Apgadinti dušai, geriamo vandens fontanėliai. Dalį medinių takų iš vakaro patraukėme, tačiau jūros bangos iki pat kopų ir čia taip pat pridaryta nuostolių. Kai baigsis audra – viską matysime labiau ir galėsime įvertinti visus nuostolius“, – kalbėjo A. Siakki.

15min skelbė, kad naktį iš pirmadienio į antradienį Nidoje praūžusi audra nuniokojo populiarų barą ir Nidos paplūdimyje. Apie tai „Kupolo“ atstovai pranešė socialiniame tinkle „Facebook“ ir paprašė susirinkti į talką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius