-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Paysera“ įmokų surinkimo paslauga nuo šiol dengia beveik 70 proc. Europos

„Paysera“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį su švedų mokėjimo platforma „Trustly“. Tokiu būdu įmonė praplėtė savo pagrindinės paslaugos – įmokų surinkimo – galimybes: nuo šiol „Paysera“ verslo klientai įmokas galės surinkinėti 20-yje Europos šalių, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Paysera“ logotipas
„Paysera“ logotipas / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.
Temos: 2 Verslas Paysera

„Mūsų veikla pagrįsta partnerių tinklu – savo paslaugas vykdome per bankus bei kitas mokėjimo platformas. Kuo šis partnerystės tinklas platesnis, tuo daugiau galimybių turi mūsų klientai, – sako „Paysera LT“ generalinis direktorius Vytenis Morkūnas. – „Trustly“ yra lygiai tokia pati mokėjimų sistema kaip ir mes, siūlanti įmokų surinkimo paslaugą bei turinti platų partnerių tinką 29 šalyse, tarp kurių ir tos, kuriose mes partnerių neturime. Integracija su „Trustly“ mūsų verslo klientams reiškia, kad nuo šiol jie galės surinkinėti įmokas dar 9-iose šalyse, įskaitant grįžusią galimybę tai daryti Švedijoje ir Suomijoje“.

Vadovas labiausiai džiaugiasi šia partneryste dėl galimybės plėsti pagrindinės „Paysera“ paslaugos – įmokų surinkimo – geografines ribas. „Mūsų siūlomu įmokų surinkimo sprendimu „Checkout“ naudojasi beveik 90 proc. visų Lietuvos elektroninių parduotuvių, esame lyderiai visose Baltijos šalyse. Partnerystė su „Trustly“ ne tik atveria galimybes savo įmokų surinkimo paslaugą siūlyti dar plačiau, bet ir sustiprinti mūsų, kaip įmokų surinkimo internetu lyderio, poziciją. Lietuvoje esame bene vieninteliai, kurie šia paslauga apima tiek daug Europos šalių“, – sako V.Morkūnas.

Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vytenis Morkūnas
Josvydo Elinsko / 15min nuotr./Vytenis Morkūnas

Nuo šiol „Paysera“ įmokų surinkimą siūlo Austrijoje, Belgijoje, Čekijoje, Danijoje, Estijoje, Suomijoje, Vokietijoje, Vengrijoje, Airijoje, Latvijoje, Lietuvoje, Liuksemburge, Olandijoje, Norvegijoje, Lenkijoje, Slovakijoje, Ispanijoje, Švedijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

„Paysera“ siūlomas įmokų surinkimo sprendimas „Checkout“ išsiskiria tuo, kad vieno įskiepio integracija internetinėje parduotuvėje suteikiama galimybė turėti visus populiariausius mokėjimo būdus. Šalia įmokų surinkimo „Paysera“ verslui turi ir daugiau patogumų: SEPA ir INSTANT pervedimai, tarptautiniai pervedimai ir valiutos konvertavimas itin palankiu kursu, internetu vos per kelias minutes atidaroma verslo sąskaita ir patogus jos administravimas, pranešimai apie įplaukas į sąskaitą realiu laiku ir t. t.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius