-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Revolut Junior“ pristatė „Apple Pay“ bekontakčius mokėjimus paaugliams

Pasaulinė finansų platforma „Revolut“, turinti daugiau nei 16 milijonų klientų visame pasaulyje ir daugiau nei 300 tūkst. Lietuvoje, vaikams ir paaugliams skirtą paslaugą „Revolut Junior“ papildė galimybe atsiskaityti išmaniaisiais įrenginiais naudojant „Apple Pay“. Tai buvo vienas pagrindinių tėvų ir jų paauglių vaikų pageidavimų, kurių įmonė sulaukė per pastaruosius keletą mėnesių. Bekontakčiai mokėjimai ypač aktualūs paaugliams, kurie galės greitai atlikti mokėjimus naudodami savo išmanųjį telefoną, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Revolut Junior“ pristatė „Apple Pay“ bekontakčius mokėjimus paaugliams
„Revolut Junior“ pristatė „Apple Pay“ bekontakčius mokėjimus paaugliams / Bendrovės nuotr.
Temos: 2 Revolut Finansai

„Apple Pay“ yra saugus atsiskaitymo būdas, nereikalaujantis naudotis mokėjimo kortele, neliečiant fizinių mygtukų ar grynųjų pinigų. Saugumas ir privatumas yra „Apple Pay“ pagrindas – naudojantis kredito ar debeto kortele su „Apple Pay“, tikrieji kortelių numeriai nesaugomi „Apple“ serveriuose, unikalus įrenginio sąskaitos numeris priskiriamas, užšifruojamas ir saugiai saugomas atskirame „Apple“ įrenginio luste.

Naudodamiesi „Apple Pay“, klientai gali tiesiog pridėti savo „iPhone“ telefoną arba „Apple Watch“ išmanųjį laikrodį prie mokėjimo terminalo, kad atliktų bekontaktį mokėjimą. Atliekami mokėjimai papildomai autentifikuojami naudojant „Face ID“, „Touch ID“ arba įrenginio prieigos kodą. Naudojant „Apple Pay“ galima lengvai atsiskaityti maisto prekių parduotuvėse, vaistinėse, taksi, kavinėse ir restoranuose, mažmeninės prekybos parduotuvėse ir daugelyje kitų vietų. Klientai taip pat gali greičiau ir patogiau apsipirkti programėlėse ar internetu, nekuriant naujų paskyrų arba pakartotinai neįvedant pristatymo ir atsiskaitymo informacijos.

„Revolut Junior“ naudojantys paaugliai galės atsiskaityti su „Apple Pay“ visur, kur priimami bekontakčiai mokėjimai – išskyrus suaugusiems skirtas parduotuves ar lažybų bendroves.

„Klientų pageidavimai turi daug įtakos kuriant „Revolut“ paslaugas ir ši nėra išimtis. Mūsų tyrimai rodo, kad jaunoji karta teikia pirmenybę skaitmeninėms piniginėms. „Apple Pay“ pritaikymas paauglių sąskaitoms supaprastina mokėjimus ir suteikia papildomo saugumo paaugliams ir jų tėvams. Judame link visuomenės be grynųjų pinigų, o pandemija dar labiau paspartino skaitmeninių mokėjimų tendencijas, – sako „Revolut Junior“ produkto vadovė Tara Massoudi.

Pasak jos, mes jau nuėjome ilgą kelią nuo tradicinių taupyklių į kurias vaikai mesdavo grynuosius, reikia naujų įrankių, kad vaikai galėtų tobulėti kartu su visuotiniais pokyčiais.

„Apple Pay“ gali naudotis „Revolut Junior“ klientai Jungtinėje Karalystėje ir Europos Ekonominėje Erdvėje, įskaitant Lietuvą. Norint prisiregistruoti ir naudotis „Apple Pay“ bekontakčiais mokėjimais, reikia turėti „Apple ID“ paskyrą. Lietuvoje ja gali naudotis paaugliai nuo 14 metų.

„Revolut Junior“ paslauga skirta 6–17 metų vaikams ir paaugliams, siekiant išmokyti juos finansinių įgūdžių, kurie išliks visą gyvenimą. „Revolut“ sukūrė „Junior“ tam, kad vaikai galėtų išmokti pinigų valdymo įgūdžių, naudodami jiems pritaikytus įrankius, asmeninę sąskaitą ir kortelę. Tai suteikia vaikams laisvę gauti, valdyti ir leisti pinigus aplinkoje, kurią visiškai kontroliuoja tėvai.

Be paskyros sukūrimo, kortelės, kuria galima atsiskaityti internetu, parduotuvėse bei išsiimti grynųjų pinigų bankomatuose, „Revolut Junior“ siūlo keletą pagrindinių funkcijų, padedančių vaikams suprasti, kaip reikia valdyti savo pinigus.

Tėvai gali nustatyti reguliarius pervedimus ir vaiko sąskaitą papildyti fiksuota kišenpinigių suma. Iššūkių funkcija leidžia tėvams nustatyti savo vaikams darbus ir užduotis, kurių kiekvienas turi finansinį atlygį. Atlikus juos, vaiko sąskaitą papildys sutarta pinigų suma. Tikslų funkcija leidžia tėvams sukurti vaikui taupymo tikslus, padedančius taupyti norimiems dalykams, stebėti pažangą ir švęsti pasiekimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius