-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šiaulių banko Rinkodaros ir komunikacijos departamentui vadovaus P.Pocius

Šiaulių banko rinkodaros ir komunikacijos departamento direktoriumi tapo Paulius Pocius. Iki šiol rinkodaros vadovo patirtį P.Pocius kaupė tokiose įmonėse kaip UAB „Citus" ir AB „Grigeo".
Šiaulių bankas
Šiaulių bankas / Šiaulių banko nuotr.

„Bankinis sektorius visada atrodė įdomus – savo rimtimi ir svarba žmonių gyvenimui. Prekės ženklai, kuriems klientai paprastai būna lojalūs daugelį metų, yra ypatingai kompleksiški ir nuoseklūs. Džiaugiuosi galėdamas pradėti darbą bankų sektoriuje, o ypač Šiaulių banke, nes tai Lietuviška, tai sava. Tikiuosi savo patirtimi ir žiniomis prisidėti prie banko tikslų įgyvendinimo", - sakė P.Pocius.

Paulius Pocius rinkodaros srityje dirba jau daugiau nei 10 metų ir kaupė patirtį skirtingose srityse – nuo telekomunikacijų iki nekilnojamojo turto rinkodaros. 2018 m. p. Pocius pateko tarp 10 Lietuvos marketingo asociacijos LiMA renkamų „Metų CMO" finalininkų.

„Džiaugiamės, kad prie Šiaulių banko komandos prisijungė toks profesionalas kaip Paulius. Manau, kad įvairiuose sektoriuose kaupta rinkodaros patirtis padės bankui toliau stiprinti prekės ženklą bei kurti dar didesnę vertę banko klientams ir investuotojams", - teigė Šiaulių banko administracijos vadovas Vytautas Sinius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius