Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„SME Finance“ su „SME Bank“ steigia bendrą IT centrą: sukurs bent 50 darbo vietų

Lietuvos finansų technologijų bendrovė „SME Finance“ kartu su neobanku „SME Bank“ plečiasi ir šiemet ruošiasi įkurti vidinį informacinių technologijų (IT) paslaugų centrą. Jame visų lygmenų specialistai centralizuotai teiks ir kurs naujas paslaugas visoms „SME Finance“ ekosistemos įmonėms. Šiam tikslui ketinama pasamdyti bent 50 IT specialistų iš visos Europos, rašoma agentūros „Relevant“ pranešime žiniasklaidai.
Programuotojai
Asociatyvi nuotr. / 123RF.com nuotr.

„Šiuo metu turime 130 darbuotojų, tačiau dėl spartaus augimo Lietuvoje Latvijoje ir Estijoje bei plėtros į Suomijos, Nyderlandų, Ispanijos ir kitas Europos rinkas, planuojame, kad jų skaičius šiemet didės greičiau nei bet kada anksčiau. Jau dabar ieškome daugiau nei 30 naujų komandos narių, o per 2022-uosius vien IT skyriuje ketiname sukurti bent 50 darbo vietų“, – sako „SME Finance“ personalo vadovė Sandra Karaliūnė.

Naujam IT paslaugų centrui bus ieškomas platus spektras IT specialistų iš viso pasaulio: nuo jaunesniųjų programinės įrangos inžinierių iki skaitmeninės bankininkystės produktų ar mobiliųjų programėlių vadovų. Nors reikalinga patirtis ir gebėjimai skirsis priklausomai nuo konkrečios pozicijos, tačiau tikimasi, kad visi kandidatai pasižymės augimo mąstysena, domėsis bankinių paslaugų naujovėmis ir gebės kokybiškai komunikuoti.

„Vienoje ekosistemoje veikiančiose „SME Finance“ ir „SME Bank“ iki šiol dirbo tik su konkrečios įmonės užduotimis dirbantys specialistai. Įkūrus vidinį centrą, jo darbuotojai dirbs visoms ekosistemos įmonėms. Tai leis dar sparčiau integruoti įmonių siūlomas paslaugas tarpusavyje, o klientai bus dar geriau visapusiškai aptarnaujami „vieno langelio“ principu“, – pasakoja „SME Finance“ personalo vadovė.

„SME Finance“ IT vadovas Aras Valiukas pabrėžia, kad IT centro lūkestis – pritraukti talentus dirbti per nuotolį ar biure visoje Europoje. Prie IT centro prisijungę specialistai ne tik atliks jiems patikėtas užduotis, bet, matydami platesnį kuriamo IT paslaugų centro darbą, patys kurs naujus technologinius sprendimus, taip reikšmingai prisidėdami prie ekosistemos tobulinimo bei savo pačių profesinio augimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius