-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 28 /03 29 12:27

Užkliuvo įspūdingas „Arvi fertis“ bankroto administratoriaus A.Valaičio atlyginimas: gauna net 18,5 tūkst. eurų?

Bankrutuojančios „Arvi fertis“ įmonės nemokumo administratoriaus Aurimo Valaičio atlyginimas piktina mažuosius bendrovės kreditorius – esą pernai gavęs 16,8 tūkst. eurų atlyginimą kas mėnesį vien už šią įmonę, šiemet A.Valaitis uždirba jau 18,5 tūkst. eurų. Vieno iš kreditoriaus, trąšų prekybos bendrovės „Belor“, advokatas Laurynas Lukošiūnas stebisi, kad toks atlyginimas mokamas už įmonės, kurios turtas praktiškai išparduotas, o veikla beveik nevykdoma, priežiūrą. Tuo tarpu pats bankroto administratorius teigia, kad darbų įmonėje jam netrūksta.
Aurimas Valaitis
Aurimas Valaitis / 15min montažas

Marijampolės verslininko Vidmanto Kučinsko įkurta „Arvi“ verslo imperija žlugo, tačiau skandalai iki šiol lydi bankrutuojančias šios grupės įmones.

Šiuo metu dėl bankroto, kuris teismo šiemet pripažintas tyčiniu, likviduojamos trąšų įmonės „Arvi fertis“ vienas iš smulkiųjų kreditorių, bendrovė „Belor“, jau metus kovoja dėl nemokumo administratoriui Aurimui Valaičiui kas mėnesį mokamo atlyginimo dydžio.

„Belor“ advokatas Laurynas Lukošiūnas 15min teigia, kad didžiulę algą gaunantis nemokumo administratorius, kartu su už tokį sprendimą balsavusiu didžiuoju kreditoriumi „UHB Agro“, esą pelnosi bendrovės „Arvi fertis“ bei likusių jos kreditorių sąskaita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius