-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vaikų žaidimų aikštelė Šeimos namuose – labdaros kampanijos „McHappy Day“ rezultatas

Daugiau gerų emocijų ir atpalaiduojančio juoko – Vilniuje „Mamų unijos“ įkurtuose Šeimos namuose jau veikia vaikų žaidimų aikštelė, kuriai lėšos buvo surinktos per labdaros kampaniją „McHappy Day“, rašoma „Mamų unijos“ pranešime spaudai.
Žaidimų aikštelė
Žaidimų aikštelė / „Mamų unijos“ nuotr.

Iniciatyvą įgyvendinęs greito aptarnavimo restoranų tinklas „McDonald's“ kartu su lankytojais aikštelės įrengimui skyrė 10 tūkst. eurų. Naujai įrengta žaidimų aikštelė pagerins aplinką šeimoms su vaikais, kuriems buvo diagnozuota onkologinė liga.

Tradicinė labdaros akcija praėjusių metų rudenį organizuota jau 20-ąjį kartą, o šiemet „Mamų unijos Šeimos namuose“ jau galima pamatyti ir paliesti jos rezultatus – vaikai žaidžia naujoje žaidimų aikštelėje.

„Džiaugiamės, kad tiek daug mūsų lankytojų įsitraukė ir prisidėjo prie „McHappy Day“ labdaros kampanijos rėmimo. Visi kartu dar sykį įrodėme, kad galime prisidėti prie reikšmingų pokyčių ir mūsų visų paaukoti pinigai gali daryti teigiamą poveikį tiems, kuriems to labiausiai reikia. Tikimės, kad „Mamų unijos Šeimos namuose“ įrengta žaidimų aikštelė prisidės prie pozityvios aplinkos kūrimo ir padės joje žaidžiantiems vaikams bei jų artimiesiems lengviau įveikti užklupusius išbandymus.

Kartu su savo lankytojais ir partneriais Lietuvoje jau daugelį metų suteikiame paramą vaikų sveikatos priežiūros kokybei gerinti. Esame įsitikinę, jog teisę džiaugtis gera gyvenimo kokybe turi kiekvienas“, – sako Vladimir Janevski, „McDonald's“ generalinis direktorius Baltijos šalyse.

Labdaros ir paramos fondas „Mamų unija“ ir „McDonald's“ tradicinę labdaros kampaniją „McHappy Day“ įgyvendino pernai lapkričio mėnesį, tačiau „McDonald's“ lankytojai buvo raginami aukoti ištisus metus. Už paaukotas lėšas šiemet buvo įrengta moderni ir spalvinga vaikų žaidimų aikštelė Vilniuje, „Mamų unijos“ įkurtuose Šeimos namuose, kur per porą metų palaikymą rado dešimtys šeimų, kurių vaikams buvo diagnozuotos onkologinės ligos.

„Mamų unijos Šeimos namuose“ yra suteikiama visavertė kompleksinė pagalba fondo globojamoms šeimoms. Kad galėtume nenutrūkstamai teikti visokeriopą pagalbą ir rūpintis šiomis mūsų fondo globojamomis šeimomis, yra labai reikalingas verslo įmonių dėmesys bei prisidėjimas prie bendrų mūsų projektų, idėjų bei iniciatyvų įgyvendinimo“, – teigia labdaros ir paramos fondo „Mamų unija“ vadovė Justina Žukauskienė.

J.Žukauskienė akcentuoja, kad vaikui susirgus onkologine liga, visa jo šeima tampa pažeista. „Vienas iš tėvų praranda galimybę dirbti, todėl visa finansinė našta ir atsakomybė gula ant kito šeimos nario pečių, o neretai susirgęs vaikas apskritai turi tik vieną iš tėvų. Yra atvejų, kai vaikui susirgus vėžiu, jo broliais ir sesėmis nebelieka, kas pasirūpintų. Valstybė šių šeimų beveik neremia. Fondas nuolat ieško būdų, kaip šeimoms padėti, kaip pritraukti žmonių ir įmonių paramą, kaip atkreipti jų dėmesį į šias pažeistas šeimas, parodant visų rėmėjų prisidėjimo svarbą ir rezultatą“, – priduria labdaros ir paramos fondo vadovė.

Pasak jos, nauja žaidimų aikštelė vaikams yra labai svarbi, nes žaidimai padeda užmegzti draugystes, ypač kai ilgo sveikimo proceso metu vaikas dažnai praranda ryšį su savo artimais draugais, yra užmirštamas savo bendraamžių, pradeda jaustis vienišas, mažėja jo socialiniai įgūdžiai. Todėl šįkart kviečiant palaikyti „McHappy Day“ akciją buvo skelbiama, kad „Juokas – geriausias vaistas“, ir akcentuojama bendrystę kurianti juoko galia.

„Žaisdamas vaikas užsimiršta, pasineria į fantazijas ir svajones, atitolsta nuo kasdienybės ir dažnai sunkios realybės. Pagaliau tai yra Šeimos namai, o namų, pilnų vaikų, kiemas yra neįsivaizduojamas be žaidimų aikštelės. O tėvams, kai jų vaikas žaidžia, yra neįkainojama atokvėpio akimirka“, – dalijasi J.Žukauskienė.

Greito aptarnavimo restoranų tinklas „McDonald's“, garsėjantis savo į lankytojus orientuotu požiūriu, per 20-tą kartą organizuotą labdaros akciją siūlė išbandyti naujus skaitmeninius sprendimus ir kitas naujoves, leidžiančias paprasčiau prisidėti prie „McHappy Day“ kampanijos tradicijos.

Aukoti ir prisidėti prie vaikų žaidimų aikštelės įrengimo „Mamų unijos Šeimos namuose“ buvo galima per „McDonald's“ mobiliąją programėlę, piniginę auką skiriant iš savo sukauptų programėlės taškų, arba restoranų viduje, aukojant grynaisiais pinigais į dėžutes, įrengtas prie prekystalių, užsisakant per savitarnos kioskus ar įprastose kasose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius