-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Verslo atsakas į pandemiją: buhalterių savijautą taisys nemokamomis jogos treniruotėmis

Dėl koronaviruso pandemijos įsisiūbuojant ekonominei krizei, įmonių vadovai ir buhalteriai patiria kaip niekad daug streso. Ar pavyks suvaldyti finansinius srautus? Kaip nenusigraužti nagų belaukiant vėluojančios valstybės pagalbos? Kaip, nepaisant karantino iššūkių, užtikrinti verslo tęstinumą ir tvarkingą įmonės apskaitą? Klaipėdoje įsikūrę internetinės buhalterinės sistemos „B1.lt“ autoriai nusprendė nelikti nuošalyje ir pažvelgti į situaciją kūrybiškai: visiems Lietuvos įmonių finansus tvarkantiems asmenims nupirkti profesionalūs jogos kursai, kurie po keturis kartus per savaitę bus transliuojami internetu nemokamai.
Filip Borcov
Filip Borcov / Asmeninio arch. nuotr.

„Kiekviena krizė atveria naujas galimybes, pavyzdžiui, pradėti prasmingas veiklas, kuriomis paprastai nerastume laiko. Joga yra labai efektyvus fizinis ir psichologinis atsakas į šiandieninę situaciją. Iš pradžių kursus nupirkome savo darbuotojams. Matydami, kaip tai pasiteisina, nusprendėme žengti antrą žingsnį ir sukurti galimybę visiems, kas nori, mokytis iš jogos profesionalų nemokamai“ – išplatintame pranešime žiniasklaidai teigia sistemos vadovas Filip Borcov.

Idėjos autoriai projektą įgyvendina kartu su Vilniaus Ashtanga Yoga Shala jogos mokykla. Visą gegužės mėnesį sertifikuoti Ashtanga jogos instruktoriai susidomėjusiems žmonėms padės sveikai mankštintis bei svarbiausiomis jogos technikomis stiprinti savo kūną, protą ir emocinę pusiausvyrą. Nuo tipinių internetinių transliacijų šie kursai skirsis tuo, kad bus vykdomi grupėmis, naudojantis „Zoom“ platforma, o dalyviai, kuriems kils klausimų, galės tiesiogiai realiu laiku bendrauti ir konsultuotis su treneriais.

Užsiėmimai numatomi visą gegužės mėnesį pirmadieniais, trečiadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais 17:30. „Tokį laiką parinkome sąmoningai, kad iš karto po darbų dienos vietoje viršvalandžių visi išsiridentų jogos kilimėlius“, – teigia platformos vadovas: „Ne veltui juokaujama, kad joga padeda atsakyti į klausimus, kurių joks „Google“ neatsakys. Tikimės, savuosius atsakymus ras visi treniruočių dalyviai.“

Nors jogos kursai nupirkti visų pirma įmonių finansus tvarkantiems asmenims, iniciatyvos autoriai neslepia, kad jokių tikrinimų nebus atliekama, todėl registruotis gali visi norintys, parašydami laišką el. paštu labas@aysv.lt. Jei projektas labai pasiteisins, neatmetama galimybė jį ir toliau nemokamai pratęsti neribotam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius