-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

„Wizz Air“ Moldovoje atidarė naują bazę

„Wizz Air“ atidarė 26-ąją bazę Europoje – ja tapo Kišiniovo tarptautinis oro uostas Moldovoje. Čia bus bazuojamas vienas naujas „Airbus A320“ tipo lėktuvas, o skrydžių žemėlapį sudarys 7 kryptys, įskaitant dvi naujas į Berlyną ir Barseloną, rašoma spaudai išplatintame pranešime.
„Wizz Air“ lėktuvas Airbus A321
„Wizz Air“ lėktuvas Airbus A321 / wizzair.com nuotr.

Naujos bazės atidarymo metu taip pat buvo pasveikintas 500 000-asis Kišiniovo žemų sąnaudų maršrutais pervežtas keleivis. Laimingasis, keliavęs iš Romos, pasitiktas su „Wizz Air“ bilietu vienai kelionei pirmyn-atgal.

„Didžiuojamės galėdami švęsti 26-osios „Wizz Air“ bazės atidarymą Moldovos Respublikoje. Savo veiklą Kišiniove pradėjome 2013 metais ir jau pervežėme 500 tūkst. keleivių, skatindami vietinio turizmo augimą ir aviacijos sektoriaus plėtrą, – spaudos konferencijos metu Kišiniove sakė „Wizz Air“ komunikacijos vadovė Tamara Vallois. – Mūsų naujoji bazė Kišiniovo oro uoste suteiks dar didesnes galimybes keliautojams, kurie dabar galės rinktis iš 7 populiarių maršrutų į 4 šalis. Esame įsipareigoję Moldovos keleiviams suteikti daugiau galimybių keliauti į Europos šalis mažomis kainomis.“

Bazės įkūrimas Kišiniove – tai aviakompanijos 99 milijonų JAV dolerių investicija į Moldovos rinką bei 36 tiesioginių darbo vietų sukūrimas oro linijų bendrovėje.

„Šiandien mes esame svarbaus įvykio Kišiniovo oro uoste liudininkai. „Wizz Air“ bazės atidarymas tik įrodo, kad mūsų oro uostas tampa vis svarbesniu aviacijos rinkoje – turėsime daugiau skrydžių į įvairius Europos miestus, prisidėsime prie naujų darbo vietų aviacijos sektoriuje bei turizme“, – sakė Kišiniovo oro uosto generalinis direktorius Petru Jardan.

Naujasis bazės orlaivis du kartus per savaitę aptarnaus naujuosius ilgai Kišiniovo keliautojų lauktus skrydžius į Berlyną bei Barseloną. Taip pat, suteiks galimybes padidinti esamų savaitinių skrydžių kiekį esamais maršrutais iš Kišiniovo į Boloniją ir Veneciją.

Praėjusiais metais bendrovė pervežė beveik 225 tūkst. keleivių iš Moldovos – tai leido prisidėti prie daugiau nei 169 netiesioginių darbo vietų ir reprezentuoja 54 proc. metinį augimą. Kišiniovas tampa 26-ąja „Wizz Air“ baze, o Moldova – 14-ąja šalimi, kur aviakompanija vykdo bazines operacijas.

Skrydžius visomis kryptimis iš Kišiniovo oro uosto galima užsisakyti bendrovės interneto svetainėje, o bilietų kaina prasideda nuo 29,99 Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius