-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 08 23 /15:32

E.sveikatą koordinavęs A.Bagdonavičius jau nebedirba Registrų centre

„Registrų centras“ (RC) patvirtino, kad nuo antradienio bendrovėje nebedirba buvęs direktoriaus pavaduotojas Arvydas Bagdonavičius, kuris kuravo e.sveikatos projektą. Jis Registrų centre dirbo nuo 1997 m. Apie permainas vadovybėje 15min pranešė ne Registrų centras, o skaitytojas.
Arvydas Bagdonavičius
Arvydas Bagdonavičius / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

LR piliečiu prisistatęs asmuo 15min teigė, kad A.Bagdonavičiui paskirta didelė išeitinė kompensacija, todėl apie vadovybės pokyčius nebuvo pranešta, nes „nesolidu“.

RC patvirtino, kad A.Bagdonavičius nebedirba. RC svetainėje nurodoma, kad RC direktoriaus pavaduotojo vidutinis atlyginimas II ketvirtį siekė 3223 eurus.

„Direktorius gavo pavaduotojo A.Bagdonavičiaus siūlymą nutraukti darbo sutartį šalių susitarimu ir jo prašymą patenkino. Paskutinė pavaduotojo darbo diena įmonėje buvo rugpjūčio 22 d. Vadovaujantis Darbo kodeksu A. Bagdonavičiui buvo skirta išeitinė išmoka“, – daugiau detalių RC pateiktame komentare nėra.

A.Bagdonavičius „Registrų centre“ dirbo nuo 1997-ųjų.

15min jau rašė, kad A.Bagdonavičius buvo atsidūręs ir e.sveikatos skandalo epicentre. A.Bagdonavičiaus, kuris koordinavo e.sveikatos projektą, brolis dirbo „Affecto Lietuva“ bendrovėje, o iš jos Registrų centras pirko paslaugų daugiau nei už 100 tūkst. eurų.

A.Bagdonavičius pernai pretendavo į RC vadovo postą, tačiau į jas nebuvo paskirtas, nes Seimo Antikorupcijos komisija pradėjo tirti elektroninės sveikatos sistemos e-sveikata projekto įgyvendinimą.

Trečiadienį pranešta ir apie tai, kad Vyriausioji tarnybinės etikos komisija (VTEK) pradėjo tyrimą dėl kitų trijų „Registrų centro“ (RC) darbuotojų elgesio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius