Laisvas žodis nereiškia palaidas.  Prenumeratai iki - 60%
Išbandyti

„Kalnapilio“ prizų beieškant: laimėtojai skundžiasi jų nerandantys, bendrovė ramina – prizų užteks visiems

Kai kurių alaus mėgėjų, laimėjusių „Kalnapilio“ prizus, pastangos atsiimti juos esą buvo bergždžios – jie teigė negalėję rasti prizų net keliose nurodytose jų dalinimo vietose. Bendrovės atstovai tikina, kad atsiimti laimėtus marškinėlius ir kitus prizus galima „Kalnapinio“ centrinėje būstinėje, o prizų atsiėmimo terminas pratęsiamas neribotam laikui.
Alus
Alus / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Į 15min.lt  redakciją kreipęsis Donatas skundėsi, kad laimėtų „Kalnapilio“ prizų neįmanoma atsiimti nė vienoje tam skirtoje vietoje – jų esą neliko jau nuo pat liepos mėnesio pabaigos.

„Su „Kalnapilio“ atstovais susisiekti neįmanoma, nes į elektroninius laiškus neatsakoma, o vienintelis telefono kontaktinis numeris  nekeliamas. Socialinio tinklo profilyje trinami pasipiktinusių vartotojų klausimai ir vis dar skelbiama melaginga informacija apie galimybę tuos prizus atsiimti, ir dėl to daugybė žmonių gaištą laiką, degina brangų kurą ir nervus“, – piktinosi Donatas.

Tačiau „Kalnapilio-Tauro“ grupės generalinis direktorius Marijus Kirstukas 15min.lt teigė, kad marškinėlius ir kitus prizus atsiimti tikrai gali visi laimėjusieji.

„Mes turim sąrašus ir klientams prizus atiduoda mūsų centrinis biuras“, – teigė M.Kirstukas.

Donatas, kaip ir keli socialiniame tinkle  besiskundžiantys alaus mėgėjai teigia, kad dabar klientams dovanojami marškinėliai yra sintetiniai, pagaminti Bangladeše, juos puošia tik „Kalnapilio“ lipdukas. Tuo metu reklamuojant alų buvo siūloma laimėti originalius lietuviška simbolika papuoštus marškinėlius.

Tačiau M.Kirstukas patikino, kad marškinėliai, kaip ir žadėta, yra originalūs.

„Čia tikriausiai tik paprastas nesusipratimas. Marškinėlių netrūko, bet, sakykim, marškinėlių yra 20 tūkst., o degalinių yra 120, tai tiksliai pasakyti, kaip išdalinti marškinėlius pagal kiekvieną degalinę yra labai sunku. Kažkurioje degalinėje juk atsiėmė visus marškinėlius, tai vienoje degalinėje trūko, kitur buvo daugiau negu reikia“, – patikino „Kalnapilio–Tauro“ generalinis direktorius.

Įmonė savo klientus ramina – prizų atsiėmimo terminas pratęstas neribotam laikui – esą marškinėliai, švilpukai ir skarelės bus dalinamos tol, kol bus norinčiųjų savo prizus atsiimti. Tą padaryti galima susisiekus su bendrove parašant jiems elektroninį laišką arba paskambinant. Žmonėms, neturintiems galimybės atvažiuoti atsiimti prizo, jis esą bus siunčiamas paštu.

Vartotojų teisių apsaugos tarnybos (VVTAT) teigimu, jei vartotojams, dalyvavusiems žaidime ir laimėjusiems prizus, nebuvo suteikta jokia galimybė jų atsiimti, jie gali kreiptis į VVTAT ir pateikti raštišką prašymą.

„Tarnyba, gavusi konkrečių vartotojų skundus, kreiptųsi dėl kilusių ginčų į bendrovę, o nustačiusi Lietuvos Respublikos nesąžiningos komercinės veiklos vartotojams draudimo įstatymo pažeidimus, pradėtų tyrimą dėl galimai nesąžiningos komercinės veiklos“, – 15min.lt pranešė VVTAT  atstovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius