Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Norvegijos lietuviams premjeras pasakojo, kad kalafioro skandalas susijęs su „Lidl“ atėjimu

Premjeras Algirdas Butkevičius ir toliau juokina tautiečius, bandydamas paaiškinti kalafioro skandalo fenomeną. Šįkart premjeras Oslo lietuviams miglotai kalbėjo apie esą išaugusių kainų ir naujo prekybos tinklo „Lidl“ atėjimo sąsają, taip pat ir verslo meilę žmonėms.
„Lidl“ kasa
„Lidl“ kasa / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Lietuvoje kilęs brangių kalafiorų skandalas premjerą atsivijo ir į Norvegiją, kur jis trečiadienį susitinka su energetikos įmonių vadovais. Šįkart skandalą dėl kainų jis susiejo su naujo prekybos tinklo atėjimu į Lietuvą ir žadėjo, kad specialiosios tarnybos atliks tyrimą, skelbia LRT Televizijos „Žinios“.

„Mes su tam tikrom tarnybom susiskambinam, jos dabar atlieka tyrimą. Dėl to, kad ateina „Lidl“ į rinką, prekybos centrai turės konkurentą, bet čia dar negalima jokių išvadų daryti.

Tai čia toks pavyzdys, kuris, galima sakyti, nepuošia pirmiausia mūsų pačių, verslo meilės žmonėms. Žinot, čia priklauso nuo kiekvieno žmogaus asmeninių savybių. Niekada žmogaus nepriversi mylėti kito“, – susitikime su Oslo lietuviais kalbėjo premjeras.

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.lrt.lt/mediateka/irasas/99620?embed

Pirmadienį surengęs pasitarimą dėl kainų, premjeras aiškino, kad prekybos tinklų taikomas antkainis šiemet yra didesnis, nei pernai.

Tiesa, jis taip pat pabrėžė, kad lyginti šių metų pirmojo ketvirčio su praėjusių metų pirmuoju ketvirčiu nereikėtų, nors pats ir palygino, taip pat aiškino, kad kai kurių produktų kainos sumažėjo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius