-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuolaidų medžiotojams pasimatymas kine jau kainuoja 20 Lt, kitiems – dvigubai brangiau

„Multikino“ praėjusią savaitę padidino kino bilietų kainas 1–2 Lt. Bendrovė tikina, kad didesnę kainą atsvers geresnė aptarnavimo kokybė, o galimybių pamatyti kiną pigiau bus daugiau. Nuolaidų medžiotojai tiek šiame kino teatre, tiek „Forum Cinemas“, pramogauti gali dvigubai pigiau.
Kino teatras
Kino teatras / BFL/Mindaugo Vaičiulio nuotr.

Dviem žmonėms vakaras kino teatre vidutiniškai kainuoja 40 Lt, jeigu jie papildomai neužsisako gėrimų ar spragėsių. Tuo metu lojalumo kortelių savininkai arba kino teatrų akcijas sekantys kino mėgėjai už 40 Lt gali ir filmą pažiūrėti, ir spragėsių užkąsti ar gaiviųjų gėrimų atsigerti.

Kainos kyla, nuolaidų daugiau

Gruodį kino teatras „Multikino“ padidino bilietų kainas 1–2 Lt. Bendrovė tikina, kad didesnę kainą atsvers geresnė aptarnavimo kokybė.

„Taip, šiek tiek padidinome kainas, nes nuo „Multikino“ atidarymo jos iš esmės nesikeitė, tokiomis kainomis dirbome nuo 2010 metų. Kainos kilo 1–2 litais. Per trejus metus daug kas pabrango, kas reikalinga kino teatrų veiklai, tad simbolinis 1–2 litų bilieto pabrangimas mums leis šiuos kiek sušvelninti išaugusius veiklos kaštus, kurie nežada pigti. Neliko keleto nuolaidų su partnerių kortelėmis“, – 15min.lt sakė „Multikino“ Rinkodaros vadovas Raimundas Bilinskas.

Jeigu esate pilnametis nestudijuojantis asmuo, sumanęs eiti į „Multikino“ savaitgalį, vienas bilietas į paprastą kiną jums kainuos 21 Lt, 3D – 24 Lt.

Bilietų kainos panašios ir „Forum Cinemas“ kino teatruose – savaitgalį bilietas į kiną kainuoja 20 Lt–23 Lt (3D).

Pigiau už kiną moka vaikai, moksleiviai, studentai, senjorai arba tie, kurie turi laiko į kino teatrus eiti šiokiadienių rytais.

Tuo metu tie, kurie dirba ir nori sutaupyti, medžioja nuolaidas. Jas siūlo ir „Multikino“, ir „Forum Cinemas“.

Pigiau už „Ačiū“

„Forum Cinemas“ bilietą galima gauti 3 Lt pigiau, jeigu turite prekybos tinklo „Maxima“ lojalumo kortelę „Ačiū“. Tiesa, privalote ją ne tik turėti, bet ir pirkti „Maximoje“, nes nuolaida kine suteikiama mainais į „Ačiū“ kortelėje sukauptus taškus.

Jeigu norite 3 Lt nuolaidos vienam bilietui, turite būti sukaupęs „Ačiū“ kortelėje 75 centus. Vadinasi, prieš tai turite būti įsigijęs prekių už mažiausiai 75 Lt (1 centą „Maxima“ suteikia už vieną parduotuvėje išleistą litą).

Taip pat kino teatras rengia „Ačiū“ dienas, kai visi bilietai į kiną kainuoja keliolika litų.

Forum Cinemas bilietų kainos
Forum Cinemas bilietų kainos

„Forum Cinemas“ Lietuvoje turi 6 kino teatrus.

Kasdien vis nauja akcija

Bilietus į kiną pabranginęs „Multikino“ žada, kad kino mėgėjai galės filmą pažiūrėti pigiau. taip pat rengia įvairias akcijas.

Multikino bilietų kainos
Multikino bilietų kainos

Pirmadieniais kino teatras skelbia „Facebook“ draugų dieną – žinantiems socialiniame tinkle skelbiamą slaptažodį, bilietas į kiną kainuos 10-13 Lt (3D).

Antradieniais tiems, kurie pirks rinkinius su „Coca cola“ gėrimu, bilietai kainuos 10-14 Lt (3D).

Trečiadieniais du bilietus už vieno kainą galės įsigyti turintieji „Omni ID“ kortelę, o ketvirtadieniais skelbiama „Daily” diena (bilietai kainuos 10-13 Lt).

Tiesa, pigiau galima bus pažiūrėti ne visus filmus.

„Visos šios akcijos turės tam tikrus apribojimus išankstinėms premjeroms“, – sakė R.Bilinskas.

„Multikino“ įsikūręs Vilniaus prekybos centre „Ozas“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius