Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Snoro“ komisija klausimų Vladimirui Antonovui ir Raimondui Baranauskui neformulavo

Parlamentinė komisija, tirianti „Snoro“ žlugimo aplinkybes, nepateikė specialių klausimų buvusiems pagrindiniams nacionalizuoto ir bankrutuojančio banko „Snoras“ akcininkams – šiuo metu Londone teismo sprendimo laukiantiems Rusijos verslininkui Vladimirui Antonovui ir buvusiam banko prezidentui Raimondui Baranauskui.
Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas
Vladimiras Antonovas ir Raimondas Baranauskas / Šarūno Mažeikos/BFL nuotr.

Komisija šiems „Snoro“ buvusiems akcininkams, kurie patys kreipėsi į parlamentarus ir pasiprašė atsakyti į visus komisijos klausimus raštu, pasiūlė pateikti jai turimą informaciją.

„Mes jiems parašėme, kad komisijai Seimas yra suformulavęs aiškius klausimus, ir pasiūlėme, jeigu jie turi ką pasakyti ir mano, kad ta jų informacija ar medžiaga padės komisijai, rengiant atsakymus į tuos klausimus, viską komisijai pateikti. Specialių klausimų neformulavome“, – BNS sakė „Snoro“ žlugimo aplinkybes tiriančios komisijos vadovas „tvarkietis“ Valentinas Mazuronis.

V.Antonovas ir R.Baranauskas su komisija susisiekė praėjusią savaitę.

Buvę pagrindiniai nacionalizuoto ir bankrutuojančio „ Snoro“ akcininkai – 68,1 proc. akcijų valdęs Rusijos pilietis V. Antonovas ir 25,3 proc. akcijų turėjęs Lietuvos pilietis R.Baranauskas – lapkričio pabaigoje buvo sulaikyti Londone pagal Lietuvos prokurorų išduotą Europos arešto orderį. Londono teismo sprendimu jie paleisti už užstatą ir privalo nustatytu laiku registruotis policijoje. Londono teismas gruodžio 16-ąją turėtų toliau svarstyti, ar išduoti sulaikytuosius Lietuvos teisėsaugai.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius