Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 11 24

Juodojo penktadienio burtai: šilkinis užvalkalas – brangesnis nei prieš kelias savaites?

Šilko užvalkalą pagalvei norėjusi nusipirkti ir Juodojo penktadienio nuolaidų laukusi vilnietė Giedrė nemaloniai nustebo – paaiškėjo, kad nuolaidų dieną jis kainuoja gerokai brangiau nei anksčiau. Prekybininkas ginasi, kad šios prekės kaina didėjo ne prieš Juodąjį penktadienį, o anksčiau, o tokį sprendimą priimti teko dėl pabrangusio šilko ir padidėjusių išlaidų.
Juodojo penktadienio nuolaidos
Juodojo penktadienio nuolaidos / 15min montažas

Vilnietė Giedrė 15min pasakojo, kad jau prieš kurį laiką nusižiūrėjo šilkinį užvalkalą pagalvei, kuris tuo metu kainavo 34,99 euro.

Nors interneto parduotuvėje noreo.lt buvo nurodyta, kad išsirinkta prekė pardavinėjama su 50 proc. nuolaida, Giedrė nusprendė palaukti Juodojo penktadienio tikėdamasi sulaukti dar geresnio pasiūlymo. Visgi penktadienį vilnietės laukė nusivylimas.

„Kai šiandien atsidariau internetinės parduotuvės puslapį telefone ir pamačiau 43,99 eurai kainą, man kilo įtarimas, nes lyg prisiminiau, kad ji buvo kitokia. Tada pasižiūrėjau kompiuteryje, kur buvo nuo seniau atidarytas tas puslapis ir paaiškėjo šitas skirtumas“, – stebėjosi vilnietė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius