Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Visi norime būti vadovais, bet ar tikrai žinome to kainą?

Diskusijų festivalyje „Būtent“ 2022 m. rugsėjo 2 d. Birštone advokatų kontoros „JurisConsultus“ organizuotoje diskusijoje, kurią moderavo advokatas, vadovaujantysis partneris Ramūnas Širvys, savo patirtimi bei istorijomis apie iššūkius ir išmoktas pamokas dalinosi įmonių vadovai: Vlada Musvydaitė Vilčiauskė, #walk15 – mobiliosios vaikščiojimo programėlės, padedančios puoselėti sveikatingumo bei tvarumo vertybes – įkūrėja, akcininkė ir vadovė; Marius Kubilius – įmonių grupės UAB „Ekobazė“, veikiančios antrinių žaliavų surinkimo bei perdirbimo ir žiedinės ekonomikos rinkoje, akcininkas ir vadovas; ir Giedrius Širvys – UAB „Charter Jets“ valdybos narys ir įmonės vadovas.
Verslas
Verslas / 123RF.com nuotr.

UAB „Ekobazė“ (dabar jau įmonių grupės) verslas prasidėjo nuo Mariaus Kubiliaus dėdės kelionių į Rygos turgų, kur vykdavo parduoti lietuvišką tualetinį popierių, o į antrinių žaliavų rinką atėjo neplanuotai. Vlada Musvydaitė-Vilčiauskė pasakojo, jog tiesiog norėjo būti gera mama – nuo to ir prasidėjo idėja, vėliau tapusi verslu. Giedrius Širvys prisiminė, jog pirmieji žingsniai profesionalaus vadovo ir valdybos nario link, buvo žengti kartu su kitais „šakalais“ prie Regitros, siūlant draudimo paslaugas.

VIDEO: Diskusijų festivalis „Būtent!“: visi norime būti vadovais, bet ar tikrai žinome to kainą?

Šias ir kitas pašnekovų istorijas galite išgirsti bei pamatyti peržiūrėję visą diskusijos įrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius