-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Danske Bank“ išsinuomojo dar vieną biurų pastatą Saltoniškių gatvėje

Bankas „Danske Bank“ susitarė su nekilnojamojo turto plėtros bendrove „M.M.M. projektai“ dėl dar tik planuojamo statyti 15 tūkst. kv. m biurų pastato Vilniaus Saltoniškių gatvėje nuomos. Tai bus antras pastatas, kurį biurų kvartale nuomosis Danijos bankas, rašoma pranešime spaudai.
Danijosvaldžia sukritikavo du stambius bankus – „Nordea“ ir „Danske Bank“
„Danske Bank“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Tai vizijos Saltoniškių gatvės apylinkėse sukurti „Danske miestelį“ dalis. Esame vis dar augantis paslaugų centras Lietuvoje ir antras didžiausias „Danske Bank“ grupės strateginis padalinys pasaulyje. Norėdami pritraukti ir išlaikyti aukštos kvalifikacijos bankininkystės, finansų, rizikos, teisės, pirkimų ir kitus specialistus, kartu su įdomiu ir prasmingu darbo turiniu siekiame užtikrinti ir geriausias fizines sąlygas tam darbui atlikti, inovacijoms kurti ir darbuotojams save realizuoti“, – pranešime spaudai teigia „Danske Bank“ Globalių paslaugų centro vadovė Rosita Vasilkevičiūtė.

Verslo centro Saltoniškių g. vizualizacija
Verslo centro Saltoniškių g. vizualizacija

Teigiama, kad trečiame biurų pastate bus įrengta 1,1 tūkst. darbo vietų. Jo statybos turėtų būti baigtos 2019 metų pabaigoje.

Praėjusių metų birželį 15min skelbė, kad banko Globalių paslaugų centras (GSL) išsinuomojo pirmąjį biurų pastatą ir šį rudenį įsikels į jį. Jame numatyta 850 darbo vietų.

Antrą biurų pastatą kvartale nuomosis telekomunikacijų bendrovė „Telia“, į kurį planuoja persikraustyti 2019 metų pradžioje. Teigiama, kad verslo centre įsikurs 1200 įmonės darbuotojų.

Planuojama, kad iš viso 2 ha ploto teritorijoje Saltoniškių gatvėje iškils 4 biurų pastatai, kurių bendras plotas sieks 60 tūkst. kv. metrų. Iš viso į projektą numatyta investuoti virš 100 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius