Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Į Gedimino prospektą grįžo „express“ formato „Rimi“

Dešimtmetį veikusi prekybos centre „G9“, po dviejų metų pertraukos „express“ formato „Rimi“ parduotuvė duris atvėrė kitoje gatvės pusėje. Tai antroji šiemet „Rimi Express“ Vilniaus mieste ir šeštoji šio formato parduotuvė visoje Lietuvoje, rašoma pranešime spaudai.
Kavos baras
Kavos baras / „Rimi“ nuotr.
Temos: 2 „Rimi“ Verslas

Ir dirbantiems, ir gyvenantiems

Parduotuvėje pirkėjai ras ne tik praplėstą prekių asortimentą, pritaikytą šalia dirbantiems ar gyvenantiems pirkėjams, bet ir poilsio zoną su galimybe pasikrauti telefoną balduose integruotose rozetėse ar USB jungtyse, pasinaudoti WiFi ryšiu ar ramiai išgerti čia pat įsigytos kavos pro vitrininius langus stebint skubančius miestiečius.

„Naujų prekybos centrų vystymas išlieka vienas svarbiausių mūsų uždavinių, tad tęsiame investicijas į „express“ formato parduotuves. Tokiose vietose kaip Gedimino prospektas, kuriame šiandien atidarėme naujausią „Rimi“, mažo formato parduotuvės su atidžiai parinktu asortimentu yra tai, ko reikia čia gyvenantiems, dirbantiems bei užsukantiems pirkėjams“, – sako „Rimi Lietuva“ Operacijų departamento vadovė Irina Miklienė.

Į senamiestyje įsikūrusius prekybos centrus miestiečiai dažnai užsuka pietų pertraukų metu, ieškodami greito sprendimo pietums. Šioje „Rimi“ parduotuvėje jie ras sušių ir salotų barus, taip pat karštus patiekalus siūlantį barą išalkusiems, ekologišką vietinių gamintojų produkciją, žymimą „Vikio“ ženklu.

Galerijos interjeras atgimė iš naujo

Parduotuvės durys lankytojams bus atviros kasdien nuo 8 iki 22 val. vakaro. Skubantys pirkėjai galės apsipirkti dvejose savitarnos kasose, veiks ir dvi įprastos kasos, „Perlo“ terminalas. Taip pat atnaujintas parduotuvės įėjimas, įrengtas universalus pandusas neįgaliesiems. Galerijos pastate įsikūrė ir nauja optika „Pelėda“.

Iš viso parduotuvėje dirbs 15 naujų darbuotojų, į jos įrengimą investuoja per 800 000 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius