-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

E.Jakilaitis ves pokalbių laidą Žinių radijuje

Žurnalistas Edmundas Jakilaitis rudenį debiutuoja kaip Žinių radijo laidų vedėjas. Nuo rugsėjo 10 dienos pirmadieniais čia jis ves pokalbių laidą „Kompleksiniai pietūs“, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Edmundas Jakilaitis
Edmundas Jakilaitis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Naujojoje laidoje „Kompleksiniai pietūs“ jis žada kalbėti bendresnėmis temomis nei tos dienos aktualijos.

„Man atrodo, kad galime eiti šalia aktualijų ir būti labai aktualūs. Tarkim, jei ši laida būtų buvusi transliuojama tuomet, kai Lietuvoje lankėsi Izraelio premjeras Benjaminas Netanyahu, šioje laidoje būčiau kalbinęs Vilniaus rabiną. Kalbėsimės su žmonėmis, kurie yra įdomūs dėl savo neįtikėtinų pasiekimų, kurie jau nukeliavo ar dar tik įpusėjo įspūdingą savo gyvenimo ar karjeros kelionę. Tikrai rasime žmonių, kurių įdomu klausytis, kurių nereikia spausti į kampą, nes jie ir taip neturi ko slėpti.

Mano vaidmuo šiose laidose bus šiek tiek kitoks, ir aš matau tame labai daug romantikos. Man atrodo, kad aš moku ne tik spausti, bet ir prakalbinti žmones, nes 20 m. žiniasklaidoje nieko kita ir neveikiu – tik kalbuosi su žmonėmis. O kaip man tai sekasi, galės nuspręsti Žinių radijo klausytojai ir žiūrovai“, – sakė E.Jakilaitis.

Kiek anksčiau buvo skelbta, kad E.Jakilaitis nebeves laidos „LRT forumas“. Šios laidos vedėju tapo Raigardas Musnickas, kuris taip pat dirba Žinių radijuje.

Seimo specialiajai komisijai tiriant visuomeninio transliuotojo veiklą, birželį pranešta, kad LRT eteryje nebeliks E.Jakilaičio vedamos ir prodiusuojamos laidos „Dėmesio centre“.

Buvęs LRT tarybos pirmininkas, VU Komunikacijos fakulteto Žurnalistikos instituto profesorius Žygintas Pečiulis anksčiau 15min teigė, kad LRT sprendimas atsisakyti žurnalisto E.Jakilaičio paslaugų atrodo kaip transliuotojo administracijos nusileidimas valdančiosios daugumos spaudimui. Daugiau apie tai – čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius