Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nord Security“ užpatentavo 100-ąjį išradimą JAV

Kibernetinio saugumo sprendimus vystanti bendrovė „Nord Security“ Jungtinių Amerikos Valstijų patentų ir prekės ženklų biure užregistravo šimtąjį išradimą. Lietuvių įkurtas „vienaragis“ yra daugiausiai šios valstybės patentų turinti Baltijos šalių bendrovė, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Nord Security“
„Nord Security“ / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Įmonės strateginis sprendimas visuomet buvo pasaulinio lygio technologijas ir aukščiausią įmanomą pridėtinę vertę kurti Lietuvoje. Lietuvoje gyvenantys ir dirbantys informacinių technologijų specialistai yra pajėgūs tai daryti, o įmonė sudaro visas sąlygas inovuoti ir kurti globalioje rinkoje konkurencingiausius kibernetinio saugumo sprendimus“, – teigia „Nord Security“ technologijų vadovas Marijus Briedis.

Nors „Nord Security“ yra tarptautinė bendrovė, visi užpatentuoti technologiniai sprendimai sukurti ir tobulinti Lietuvoje. Juos kuriant prisidėjo daugiau nei 50 bendrovės darbuotojų, didžioji dauguma jų yra nurodyti išradėjais daugiau nei viename patente.

Didžioji dalis „Nord Security“ užregistruotų patentų susiję su virtualaus privataus tinklo (VPN) technologijos vystymu bei slaptažodžių valdymo įrankio „NordPass“ tobulinimu.

Naujausi bendrovės patentai susiję su praėjusiais metais pristatytais pagrindinio bendrovės produkto „NordVPN“ programinės įrangos funkcijomis: virtualiu tinklu „Meshnet“, leidžiančiu tiesiogiai pasiekti bet kurioje pasaulio vietoje esančius prietaisus per užšifruotus privačius tunelius, ir „Threat Protection“ sprendimu, apsaugančiu vartotojus nuo tokių kasdienių internetinių grėsmių kaip kenkėjiška programinė įranga ir sekimo priemonės.

„Kibernetinio saugumo grėsmės vartotojams ir verslams ne tik nuolat auga, bet ir kinta. Siekdami užtikrinti savo vartotojų saugumą ir privatumą internete mes ne tik reaguojame į kylančias grėsmes nuolat kurdami programinės įrangos atnaujinimus, bet ir orientuojamės į sisteminį esminių technologijų, kardinaliai keičiančių kibernetinio saugumo rinką, vystymą. Patentuotas sprendimas reiškia didesnį saugumą mūsų verslo segmento klientams, o mums – tai dar vienas pripažinimas, kad esame inovatoriai“, – teigia M.Briedis.

„Nord Security“ yra daugiausiai kibernetinio saugumo sektoriaus patentų Jungtinėse Amerikos Valstijose per pastaruosius trejus metus užregistravusi bendrovė

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius