Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešino vaizdo įrašą, kuriame ukrainiečiai sunaikina Rusijos tanką T-72

Pirmadienį paskelbtame vaizdo įraše matyti, kaip Ukrainos artilerija naikina rusų tanką T-72 netoli fronto linijos Zaporižios regione, o tankų kolona važiuoja purvinais keliais ir tankiais krūmynais, rašo „Business Insider“.
Sunaikintas rusų tankas T-72
Sunaikintas rusų tankas T-72 / „Scanpix“ nuotr.

Vaizdo įraše, kurį pirmadienį socialiniame tinkle „Twitter“ paskelbė „Ukrainian weapons tracker“, matyti, kaip ilga rusų tankų kolona juda per teritoriją į pietus nuo nedidelio Robotynės kaimo. Vaizdo įraše matyti, kaip Ukrainos artilerija pradeda šaudyti į konvojų.

Vienas tankas, T-72B, įvažiuoja į tankius medžius, po to į jį pataikoma ir jis ima liepsnoti.

Kitame vaizdo įraše rodoma panaši situacija Donecko srityje, kur Ukrainos pajėgos sunaikino tanką T-80BVM naudodamos savižudį droną.

Keliose vaizdo įrašo sekundėse matyti, kaip dronas artėja prie tanko. Po to, kai bepilotis pataiko į tanką, užsidega vidinė tanko amunicija ir galiausiai sunaikina T-80BVM.

Nuo praėjusių metų karo pradžios Rusija prarado gerokai daugiau tankų nei Ukraina. Rusijos nuostoliai viršija 2000, o Ukrainos – 528, teigia „Oryx“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius