-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pristatytas naujas „Samsung Galaxy S21 FE 5G“ išmanusis telefonas

Sausio 4 dieną technologijų kompanija „Samsung“ pristatė naują „Galaxy S21“ flagmanų serijos narį – „Galaxy S21 FE 5G“. Šis išmanusis telefonas siūlo vartotojų labiausiai pamėgtų aukščiausios klasės „Galaxy S21“ funkcijų rinkinį – akį traukiantį ir išskirtinėmis spalvomis pasižymintį dizainą, galingus parametrus, aukštos kokybės kamerą ir pastangų nereikalaujantį suderinamumą su „Galaxy“ ekosistema, teigiama pranešime spaudai.
 „Samsung Galaxy S21 FE 5G“
„Samsung Galaxy S21 FE 5G“ / Gamintojo nuotr.

„Daugiau nei prieš metus pristatytas „Galaxy S20 FE“ tapo vienu populiariausių „Samsung“ modelių, todėl kurdami „Galaxy S21 FE 5G“ nusprendėme pritaikyti tą pačią taktiką – aprūpinti jį tomis flagmanų savybėmis, kurios patenkintų svarbiausius mūsų ištikimiausių „Galaxy“ gerbėjų lūkesčius.

„Fan Edition“ (FE) serijos įrenginiai – mūsų padėka ištikimiausiems gerbėjams – pasižymi itin aukšta kokybe, galingu „Snapdragon 888“ procesoriumi bei išskirtinėmis spalvomis, o kaina prieinama didesniam ratui žmonių. Taigi, esame tikri, kad, kaip ir ankstesni fanų serijos įrenginiai, taip ir naujieji sulauks didelio susidomėjimo tarp „Samsung“ gerbėjų“, – pranešime spaudai sako Simonas Skupas, „Samsung Electronics Baltics“ vadovas Lietuvoje.

Telefonų dizainas – ieškantiems naujų atspalvių ir savito stiliaus

„Galaxy S21 FE 5G“ tęsia „Galaxy S21“ pradėtą dizaino liniją su rafinuotais ir jau gerai atpažįstamais jos bruožais. Viskas prasideda nuo fanų pamėgtos ypatingu būdu išpjautos kameros, sklandžiai įsiliejančios į korpusą ir suteikiančios išskirtinę išvaizdą. Tuo metu grakštus ir plonas 7,9 mm storio korpusas padės telefonui lengvai įsitaisyti net ir aktyviai laisvalaikį leidžiančiųjų kišenėse.

Taip pat savo stilių pabrėžti leidžia originalios korpuso spalvos – alyvuogių, levandų, balta arba grafito, pasižyminčios miglą primenančia apdaila. Renkant spalvas šiai išmaniųjų telefonų serijai, „Samsung“ galvojo apie įrenginį kaip stiliaus detalę ir būdą išreikšti savo asmenybę, todėl buvo pasirinkta tokia spalvų gama, kuri lengvai dera prie kasdieninio stiliaus, o taip pat gali tapti ir stilingu įvaizdžio akcentu.

Naujuosius „Galaxy S21 FE 5G“ įrenginius spalviškai taip pat galima lengvai suderinti ir su kitais „Samsung“ ekosistemos produktais – „Galaxy Watch4“ išmaniuoju laikrodžiu ir belaidėmis „Galaxy Buds2“ ausinėmis.

Galia, aktuali šiuolaikiniam gyvenimo ritmui

„Samsung“ vartotojai atskleidė, kad galia ir ekranas yra kritiniai telefono aspektai, leidžiantys neatsilikti nuo šiuolaikinio niekada nemiegančio pasaulio. Dėl šios priežasties „Galaxy S21 FE 5G“ montuojamas galingiausias procesorius, kaip ir kituose „Galaxy S21“ serijos telefonuose. Žaidimų gerbėjus ir transliuotojus turėtų sužavėti itin aukšta grafikos ir ekrano kokybė ir 240Hz ekrano dažnis.

Gamintojo nuotr./ „Samsung Galaxy S21 FE 5G“
Gamintojo nuotr./ „Samsung Galaxy S21 FE 5G“

Apklausos rodo, kad ištverminga baterija – taip pat yra prioritetas užimtiems ir nuolat keliaujantiems „Galaxy“ vartotojams. Todėl „Galaxy S21 FE 5G“ aprūpintas visą dieną veikiančia baterija, neišsikraunančia nuo darbo pradžios iki grįžimo namo. Pajėgias išmaniojo baterijos galimybes dar labiau išplečia 25W galios greito įkrovimo funkcija, papildanti bateriją iki 50 proc. per vos 30 minučių ir taip leidžianti sparčiu „Galaxy S21 FE 5G“ veikimu mėgautis be pertraukų.

Flagmanui būdinga nepriekaištinga nuotraukų kokybė

„Galaxy S21“ sulaukė pripažinimo dėl rinkoje pirmaujančių kamerų, todėl „Galaxy S21 FE 5G“ buvo sumontuotas tas pats jų rinkinys, padėsiantis įamžinti profesionalias ir itin ryškias nuotraukas. Tiek fotografijos mėgėjai, tiek pažengusieji galės jas lengvai redaguoti, skelbti ir dalintis.

Telefone įdiegtas, lyginant su „Galaxy S20 FE“, patobulintas naktinis režimas leis vartotojams užfiksuoti geresnius kadrus, net ir prasto apšvietimo sąlygomis. Prireikus sutalpinti visus draugus viename kadre, tam pasitarnaus 32 MP priekinė kamera, o patobulinta dirbtiniu intelektu paremta „Veido atkūrimo“ funkcija užtikrins, kad visi joje atrodytumėte geriausiai. Papildomai, „Dvigubo įrašymo“ galimybė leis filmuoti tiek priekine, tiek galine kameromis vienu metu.

Saugi naudojimo aplinka

Intuityvi „One UI 4“ vartotojo sąsaja, papildyta gilesnėmis suasmeninimo galimybėmis ir geresniu privatumo valdymu, padeda susikurti idealią, sau pritaikytą, saugią naudojimo aplinką. Namų ekranas, ikonos, pranešimai, ekrano fonai, valdikliai ir dar daugiau gali tapti visiškai kitokie, nei anksčiau.

Tačiau „Samsung“ tiki, kad suasmeninta naudojimo patirtis reiškia kur kas daugiau nei tik formą ir turinį. Siekiant būti tikriems dėl asmeninių duomenų saugumo, „Galaxy S21 FE 5G“ įdiegta nauja privatumo valdymo skiltis, kuri talpina visus privatumo ir saugumo valdiklius vienoje vietoje, taip paversdama „One UI 4“ naudojimo patirtį naujajame „Galaxy S21 FE 5G“ ne tik patogia, bet ir saugia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius