Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

5 tendencijos, kurios jūsų vonios kambarį pavers madingu: patarimai – iš dizainerių lūpų

„Business Insider“ pakalbino interjero dizainerius, kurie pateikė penkias tendencijas, kurias šį pavasarį verta atspindėti vonios kambaryje.
Vonia
Vonia / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Interjeras Vonia

1. Tvarių medžiagų ir ekologiško dizaino tendencijos klesti

Kalbinti dizaineriai sakė, kad šį pavasarį pastebi padidėjusį susidomėjimą ekologiškomis erdvėmis.

Pasak „Timeless Kitchen Design“ generalinės direktorės Paulos Kennedy, padidės susidomėjimas vonios kambarių dekoravimu augalais ir natūraliomis medžiagomis. Žmonės taip pat linksta prie tokių gaminių kaip natūralaus akmens vonios ir plytelės.

Anna Gibson, „AKG Design Studio“ įkūrėja ir pagrindinė dizainerė, taip pat sakė, kad tikisi, kad dušo galvuės ir bidė, kurie naudoja mažiau vandens nei tradiciniai prietaisai, turėtų būti paklausesni.

2. Vonios dizainas tampa vis prieinamesnis visiems

Ekspertų teigimu, vonios dizainas tampa prieinamesnis vis platesniam žmonių ratui. A.Gibson matė gaminius, sukurtus taip, kad vonios taptų labiau įtraukios, pavyzdžiui, stilingus rankšluosčių laikiklius ir bidė, kuriems valdomi pulteliu su dideliais mygtukais ir Brailio raštu.

123RF.com nuotr./Brailio raštas
123RF.com nuotr./Brailio raštas

Dizainerė netgi susidūrė su kriaukle be maišytuvo, kuri įsijungia, kai vartotojas prisiliečia prie jos.

A.Gibson taip pat pastebėjo, kad daugėja gaminių su LED lemputėmis, rodančiomis karštą ir šaltą vandenį, ir įmontuotomis naktinėmis lemputėmis, skirtomis regos negalią turintiems vartotojams.

3. Vis daugiau žmonių renkasi pažangias technologijas savo vonios kambariuose

Daugelis žmonių į savo vonios kambarius įtraukia pažangias technologijas.

Robin Burrill, „Signature Home Services“ generalinė direktorė ir interjero dizainerė, pasakojo, kad jai teko susidurti su keliais naujoviškais vonios kambario prietaisais, įskaitant dušo galvutę su vandeniu maitinama šviesa, telefonu valdomus dušus ir savaime nuplaunamą klozetą su savaime pakeliama šildoma sėdyne.

P.Kennedy taip pat matė tokius prietaisus kaip dušo galvutės su plaukų iššukavimo įtaisais, kurie gali masažuoti ir skalauti galvos odą, taip pat sistemas, kurios gali išdžiovinti vonios kambarį, kad sumažėtų pelėsio ir grybelio tikimybė.

123RF.com nuotr./Pelėsis vonioje
123RF.com nuotr./Pelėsis vonioje

4. Tekstūra suteikia vonios kambariui senovinio patrauklumo

Tokie dizaino elementai kaip faktūrinės plytelės, spintelės ir praustuvai gali padėti vonios kambariui tapti vizualiai įdomesniam.

„Donna Brann Interiors“ savininkė Donna Fedor-Brann, ir Natalia Pierce, „Detail by Design“ savininkė, pastebėjo, kad vonios kambaryje daugėja tekstūrų ir senoviškai atrodančių vonių.

A.Gibson mano, kad tekstūrinių elementų padaugėjimas sutampa su didėjančiu vidurio amžiaus modernaus dizaino, į kurį įeina nendriniai ir mediniai skydai, patrauklumu.

5. Lenktos linijos suteikia erdvei elegancijos

Lenkti baldai ir architektūra vonios kambariui gali suteikti stilingos elegancijos. D.Fedor-Brann prognozuoja, kad žmonės rinksis lenktų linijų spinteles ir maišytuvus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius