Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt: atvirų durų diena – kviečia svajonių namai naujame kvartale Kauno Žaliakalnyje

Kauno Žaliakalnis – nuo seno susiformavęs istorinis miesto rajonas, kuriame sunku rasti vietos naujoms statyboms. Norintieji gyventi tokioje aplinkoje, kur persipina aktyvus miesto gyvenimas ir industrijos nepaliesta gamta, turi retą galimybę – statomas naujas kvartalas „Naujapilis“ ramioje vietoje, akligatvyje šalia medžiais apaugusio Neries šlaito, kuris niekada nebus užstatytas.
„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje
„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje / Aruodas.lt nuotr.

Modernūs ir ekonomiškai išlaikomi butai, išskirtinė architektūra, mažai kaimynų, uždara saugi teritorija, daug natūralios gamtos, arti švietimo, gydymo įstaigų ir prekybos centrų – kvartalo vystytojams pavyko rasti unikalią vietą, kurioje galite susikurti savo svajonių namus.

Parinkta ypatinga vieta

Kvartalą statančios įmonių grupės „Nuova“ rinkodaros projektų vadovė Deimantė Kairienė akcentuoja, kad daugiabučių namų kvartalas „Naujapilis“ ypatingoje vietoje – viename patraukliausių Kauno rajonų, Žaliakalnyje: „Kvartalas statomas ant aukštos kalvos, nuo kurios atsiveria nuostabi Kauno ir Neries upės panorama. Svarbu ir tai, kad kvartalas užsibaigia akligatviu, nėra jokių pravažiuojamų gatvių.“

Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje
Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje

Pasak D.Kairienės, pirmuosiuose daugiabučių namų aukštuose suprojektuoti butai su terasomis, tarpiniuose – su balkonais, o viršutiniuose – su erdvia ir vaizdinga terasa ant stogo. Terasos ant stogo dydis 9–27 kv. m, iš jų atsiveriantis vaizdas priklauso nuo buto lokacijos, tačiau didžioji dalis gyventojų grožėsis Kauno panorama ir Neries upės šlaitu. Visi butai turi didelius, grindis siekiančius langus, pro kuriuos į namus pateks natūrali šviesa ir leis gėrėtis besikeičiančiais metų laikais.

Naująjį kvartalą projektavo mieste ir šalyje garsios „Kančo studijos“ vadovė, architektė Gustė Kančaitė, tad namai išsiskiria ir architektūra, ir gyventojų bei čia įsikursiančio verslo poreikiams pritaikytais sprendimais.

Uždaras mažaaukščių namų kvartalas su amfiteatru

„Naujapilio“ kvartale bus pastatyta 10 mažaaukščių namų. Kiekviename 4 aukštų name numatoma įrengti vos po 14 ar 20 butų. Pasak projektų vadovės, mažiau kaimynų užtikrins daugiau erdvės savo privačiam gyvenimui.

Būsimieji naujakuriai galės pasirinkti 2–4 kambarių butus, kurių plotas svyruoja nuo 33 iki 130 kv. m.

Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje
Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje

Kvartalas apjuostas tvora ir saugomas kelio užtvarų, todėl gyventojams garantuojamas ramus ir patogus gyvenimo būdas. „Visa tai – šalia ramybe ošiančių ilgaamžių Žaliakalnio medžių, istorinės rajono atminties ir per langus grožintis Neries upės tėkme“, – akcentuoja D.Kairienė.

Kvartale įrengti pasivaikščiojimo takai, laisvalaikio zonos, erdvės vaikų žaidimams ir net modernus amfiteatras su vaizdu į žaliuojančius medžius – visas tai skatins gyventojų sveiką ir aktyvų gyvenimo būdą.

Daugiau informacijos rasite lankomiausio NT portalo Aruodas.lt rubrikoje ‚Nauji projektai“. Šios rubrikos statistika atskleidžia, kad „Naujapiliu“ gyventojai itin domisi – projektas patenka tarp trijų populiariausiųjų Kaune.

Šį šeštadienį, gruodžio 10 d., projekte organizuojama atvirų durų diena – užsiregistruokite paspaudę šią nuorodą.

Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje
Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje

Gamtos ir miesto dermė bei ekonomiškas išlaikymas

Kvartalo „Naujapilis“ namai atitinka A+ ir A++ energetinę klasę, kuri užtikrina labai aukštą sandarumo, šiluminės varžos ir energetinį efektyvumą. Gyventojų išlaidas būsto išlaikymui sumažins kokybiški sprendimai – sandarūs langai ir durys, šildomos grindys.

Butuose įdiegtas centralizuotas kolektorinis miesto šildymas su individualia apskaita. Gyventojai galės nuspręsti, kada pradėti ir baigti šildymo sezoną bei reguliuoti šilumos intensyvumą. Tai taupus, už šildymą dujų katilu pigesnis namų šildymo būdas.

Kvartale yra numatytos elektromobilių įkrovimo stotelės, o automobilius bus galima statyti antžeminėje aikštelė. Taip pat gyventojai galės naudotis saugiais sandėliukais, juose laikyti sporto inventorių ar namų apyvokos daiktus.

Kvartalą vysto „Nuova“ įmonių grupė, turinti didelę patirtį, statanti butus Kaune ir pajūryje. Gyvenamiesiems kvartalams parenkamos tik išskirtinės vietos, kur siekiama gamtos ir miesto dermės.

Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje
Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje

Šeimos būstas arba investicija

„Šiuo metu jau yra pastatyti 2 namai, kuriuose pradeda įsirenginėti savo butus pirmieji naujakuriai“, – sako projektų vadovė. „Naujapilio“ antrajame statybų etape jau pradėti statyti dar 3 namai, kurių statybos pabaiga numatoma 2023 m. spalio mėn.

„Butai parduodami su daline apdaila, tačiau klientui pageidaujant, galime rekomenduoti patikimus partnerius, pasirūpinsiančius visais buto įrengimo klausimais“, – teigia D.Kairienė.

Projektų vadovė teigia, kad „Naujapilio“ butai domina jaunas šeimas, poras, pavienius asmenis, kurie planuoja čia įsikurti ar būstą perka investicijai: „Čia patogu gyventi ir naujų namų ieškantiems medikams, nes kvartalas ribojasi su Kauno klinikomis.“

Netoli nuo naujo kvartalo yra mokykla, sveikatos įstaiga, Ąžuolyno parkas, Nemuno sala, prekybos centras ir maitinimo įstaigos – visur pėsčiomis ar automobiliu nuvyksite greitai.

Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje
Aruodas.lt nuotr./„Naujapilio“ kvartalas Kauno Žaliakalnyje

Kviečia atvirų durų diena

Jūsų laukia puiki galimybė susipažinti su „Naujapilio“ kvartalu ir statomais butais. Atvirų durų dieną lankytojai galės pamatyti pastatytuose namuose butus su daline apdaila. Atvirų durų diena vyks gruodžio 10 d. 11–16 val. Registruokitės portale Aruodas.lt, paspaudę šią nuorodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius