-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Aruodas.lt kviečia į atvirų durų dieną – pasitiks strategiškai patogioje vietoje įsikūręs Žvėryno projektas

Žvėrynas – vienas prestižinių Vilniaus miesto rajonų, galinčiu pasigirti ne tik išskirtine Žvėryno architektūra, supančia gamta, bet ir puikiu susisiekimu. Juk būtent tai ir yra vienas iš svarbiausių kriterijų ieškantiems svajonių būsto. Visgi naujasis projektas „Žvėryno lapės“ siūlo kur kas daugiau, tad visi kviečiami pasižvalgyti po butus, užduoti svarbiausius klausimus jau šį šeštadienį vyksiančioje atvirų durų dienoje.
„Žvėryno lapės“
„Žvėryno lapės“ / „Releven“ nuotr.

Patogi strateginė vieta, gerai apgalvoti išplanavimai, dėmesys bendruomenės viešųjų erdvių tvarkymui, žaliųjų plotų įrengimai, patogus automobilių parkavimas ir, be abejo, komfortiškas gyvenimas šeimai – tai dalis projekto įgyvendintų tikslų, kurie per dvejus metus tapo realybe, galinčia pradžiuginti naujakurius.

Patogi strateginė vieta

Užsukus į Lapių g. esantį „Žvėryno lapės“ projektą, iškart galima pastebėti miesto gyvenimo privalumus – aplink įvairios parduotuvės, reikalingiausios įstaigos ir puikus susisiekimas. Panašiai projektą pristato ir nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „Releven“ direktoriaus pavaduotojas Viktoras Zubrecovas.

„Tai patogi vieta, geras susisiekimas tiek viešuoju, tiek asmeniniu transportu. Kaimynystėje rasite ne tik žaliąjį Vingio parką, sutvarkytą Neries upės pakrantę, jaukias senojo Žvėryno gatveles, bet ir visas svarbiausias maitinimo įstaigas – restoranus, kavines, parduotuves ir paslaugas. Rajone puikus mokyklų bei darželių pasirinkimas. Per keletą minučių pėsčiomis pasieksite netoliese esantį prekybos centrą „Panorama“ su daugybe parduotuvių, paslaugų ir kavinių“, – pasakoja V.Zubrecovas.

„Releven“ nuotr./„Žvėryno lapės“ projektas
„Releven“ nuotr./„Žvėryno lapės“ projektas

Dėmesys aplinkai

Šį šiuolaikišką 4 aukštų mažaaukštės statybos namą su antstatais projektavo žinomas architektas Algirdas Kaušpėdas ir jo studija „JP architektūra“. Siekiant pagerinti viso kvartalo kokybę pastatų architektūrai bei detalių išpildymui buvo keliami patys aukščiausi reikalavimai.

„Ypatingas dėmesys skirtas bendruomenės viešųjų erdvių tvarkymui, žaliųjų plotų įrengimui ir patogiam automobilių parkavimui. Projektuojant buvo galvojama apie šeimą ir jos gyvenimo kokybę, todėl visi butai turi didelius balkonus, terasas, o bendrose erdvėse gausu žalumos bei erdvių, skirtų šeimai. Kieme yra automatinė laistymo sistema augalų laistymui, taip pat gyventojų sporto bei poilsio zonos.

Taip pat šio projekto architektūra priderinta prie jau esamų, pastatytų namų Lapių, Danielių gatvėse, siekiant kad visas kvartalas atrodytų darniai“, – apie projekto sprendimus kalba „Releven“ atstovas.

Be to, buvo pasirinktas patikimas bei didelę patirtį rinkoje turintis statybų generalinis rangovas – UAB „Naresta“.

Patogi automobilių stovėjimo aikštelė

V.Zubrecovas pažymi, kad projekte be kitų tikslų siekiama užtikrinti gyventojų saugumą: „Teritorija aptveriama, į ją patekti galima tik pro vartelius su įėjimo kortele. Vaizdo stebėjimo kameros montuojamos parkavimo aikštelėje, bendro naudojimo erdvėse.“

Projekto naudotojai ir svečiai automobilių statymui turės patogų sprendimą – gyventojų patogumui suprojektuota dviejų lygių požeminė automobilių aikštelė. Joje taip pat įrengti sandėliukai, dviračių saugykla bei pagalbinės patalpos aptarnaujančiam personalui. Be to, iš kiekvienos laiptinės liftu galima nusileisti į požeminį aukštą.

„Releven“ atstovas ragina nepamiršti kitos svarbios pastato dalies – pirmame aukšte išsidėsčiusių prekybos ir administracinės paskirties komercinių patalpų. „Kaip tik šiuo metu pardavimui likusios paskutinės 137 kv. m patalpos, tad norintys dar turi galimybę jas įsigyti“, – praneša V.Zubrecovas.

„Releven“ nuotr./„Žvėryno lapės“
„Releven“ nuotr./„Žvėryno lapės“

Energetinio efektyvumo standartai ir kokybiškos medžiagos

Žvėryne iškilęs „Žvėryno lapės“ projektas atitinka A+ energetinio efektyvumo klasę, atitinkančią visus šiuolaikinio darnaus energetinio efektyvumo standartus.

„Šildymas numatytas miesto centrinis – kolektorinis su atskiromis reguliuojamomis patalpų zonomis, tad kiekvieno kambario šildymą galėsite reguliuoti pagal savo poreikius“, – atskleidžia V.Zubrecovas

Norint pastatyti energetiškai efektyvų bei brandų ir kokybišką pastatą 4 aukštų pastatui buvo naudojamos kokybiškos konstrukcinės ir apdailos medžiagos. Buvo panaudoti mediniai langai, vokiško klinkerio plytelės, didelis dėmesys skirtas pačiam statybų procesui ir jų priežiūrai.

V.Zubrecovas pastebi, kad projektas jau spėjo sudominti ir pirmuosius pirkėjus. „Projektas domina tiek pavienius pirkėjus, investuotojus, poras bei šeimas su vaikais. „Žvėryno lapėse“ visa vidinio kiemo erdvė skirta žaidimo, sporto, poilsio erdvėms bei želdiniams, visas automobilių statymas numatytas požeminėje aikštelėje, todėl vaikai galės saugiai leisti laiką vidiniame kieme“, – komentuoja jis.

„Releven“ nuotr./„Žvėryno lapės“
„Releven“ nuotr./„Žvėryno lapės“

Kviečia į atvirų durų dieną

Šiuo metu projekte yra likę keli laisvi būstai nuo 60,21 iki 105,31 kv. m. Pirkėjai gali rinktis 2-4 kambarių butus, kurių kaina prasideda nuo 4000 eurų už kv. metrą.

„Būsimi butai patogiai išplanuoti, šviesūs, turi didelius medinius langus iki pat grindų, reguliuojamą grindinį šildymą, erdvius 9 kv. m balkonus. Projekte butai parduodami su daline apdaila, todėl kiekvienas pirkėjas gali būstą įsirengti pagal savo norus“, – praneša nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „Releven“ atstovas.

Jei susidomėjote Žvėryne esančiu projektu, kuris siūlo ne vieną puikų privalumą, kviečiame registruotis į atvirų durų dieną. Tai galite padaryti lankomiausiame nekilnojamojo turto portale Aruodas.lt paspaudę šią nuorodą ir apsilankę „Atvirų durų dienoje“ šį šeštadienį, vasario 4 d., nuo 11 iki 15 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius