-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kaune už 100 eurų nuomojamas vieno kambario butas: praustuvu ir tualetu teks pasidalinti su kaimynais

Kaune, Viljampolėje, nuomojamas 1 kambario mažytis butas – jo plotas 10 kv. m. Tiesa, jis turi vieną trūkumą – praustuvas ir tualetas yra bendro naudojimo, pačiame bute jo nėra.
Tokiu tualetu ir praustuvu naudotumėtės Kaune išsinuomoję būstą.
Tokiu tualetu ir praustuvu naudotumėtės Kaune išsinuomoję būstą. / Aruodas.lt nuotr.

Nekilnojamojo turto skelbimų portale Aruodas.lt teigiama, kad nuomojamas butas yra antrame aukšte – su baldais. Tiesa, spintos susidėti daiktams ir drabužiams čia nėra. Toje pačioje patalpoje yra nedidelis šaldytuvas, virdulys, elektrinė plytelė, mikrobangų krosnelė, sofa.

Butas yra bendrabutyje, todėl dušu ir tualetu reikės dalintis su kaimynais. Nurodoma, kad nei prausyklos, nei tualeto, kuriais reikės dalintis su kitais daugiabučio gyventojais, patalpos nesuremontuotos.

„Neseniai pastatyti nauji klozetai“, – priduriama skelbime.

Nurodoma, kad nuoma mėnesiui šiame būste atsieis 100 eurų – komunaliniai mokesčiai į šią sumą neįskaičiuoti.

„Įsikeliant reikės sumokėti už pirmąjį mėnesį, kurį gyvensite (100 eurų) bei palikti užstatą 100 eurų, tad iš viso reikės 200 eurų“, – skaičiuojama skelbime.

Be to, perspėjama, kad būste pageidaujami dirbantys asmenys arba pensininkai. Ketinama išnuomoti ilgam laikui – bent metams.

15min neseniai rašė apie tai, kad Vilniuje už 190 eurų nuomojamas 10 kv. m butas. Jame apie tai, kur susidėsite daiktus ir kabinsite drabužius, nepagalvota. Skelbimų portaluose nuolat randasi tokio mažo ploto būsto nuomai pasiūlymų.

Ekspertai, kalbėdami apie tokio tipo būstus, sakė, jog yra pasiūla, atsiras ir paklausa – nuomininkų.

„Ober-Haus“ Senamiesčio biuro vadovas Marius Čiulada 15min anksčiau teigė, kad tokių nedidelių būstų, kurie įrengti ir pusrūsiuose, pasitaikydavo visais laikais, tačiau tik dabar jie greičiau ir plačiau matomi internete. Todėl sulaukia tiek žiniasklaidos, tiek internautų dėmesio.

„Inreal“ grupės investicijų ir analizės vadovas Tomas Sovijus Kvainickas antrino, kad toks būstas – pigiausias, kokį galima rasti nuomos rinkoje. Orientuojamasi į studentus arba gaunančius mažas pajamas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius