Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Apple“ darbuotojai balandį pradės kurtis naujame „erdvėlaivyje“

JAV technologijų milžinė „Apple“ trečiadienį pranešė, kad jos darbuotojai balandį pradės kurtis futuristiniame naujame „erdvėlaivyje“ – naujoje „Apple Park“ pavadintoje būstinėje Silicio slėnyje, kurios vizija gimė velioniui „Apple“ įkūrėjui Steve'ui Jobsui.
Naujos „Apple“ būstinės vizija
Naujos „Apple“ būstinės vizija / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Manoma, kad daugiau nei 12 tūkst. darbuotojų perkėlimas į naują „kūrybiškumo ir bendradarbiavimo centrą“ trūks iki metų pabaigos.

„Steve'o turėta „Apple“ vizija driekiasi toliau už laiką, kuri jis praleido su mumis“, – sakė „Apple“ vadovas Timas Cookas. – Jis norėjo, kad „Apple Park“ būtų inovacijų namai daugeliui ateinančių kartų.“

Peržiūrėti turinį naujame langehttp://www.apple.com/newsroom/embed/videos/?embedvideoid=1487723199912

175 akrų (0,7 kvadratinio kilometro) ploto teritorijoje pastatytas žiedo formos stiklinis pastatas, apsuptas parko. Energija jam tiekiama tik iš atsinaujinančių šaltinių. Teritorijoje taip pat veiks sporto centras, tyrimų laboratorija, lankytojų centras. Čia bus įrengti pasivaikščiojimo takai, vaismedžių sodas.

„Mūsų naujoji būstinė buvo projektuojama ir statoma su tokiu pačiu entuziazmu ir principais, kurie būdingi mūsų produktams“, – sakė „Apple“ vyriausiasis projektuotojas Jony Ive'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius