Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Butai, kurie labiausiai domino pirkėjus

Prie vienų parduodamų butų nusidriekia eilės, o kitų savininkams tenka ilgokai palaukti pirkėjų. Nekilnojamojo turto portalas Aruodas.lt suteikia galimybę sužinoti, kokių parduodamų butų skelbimai per pastarąsias kelias savaites sulaukė daugiausia susidomėjimo.
Populiariausi butai
Populiariausi butai / Aruodas.lt

1. Butas Vilniaus Žvėryne

Vilniaus Žvėryno mikrorajone, Stumbrų gatvėje, parduodamas trijų kambarių

butas. 66 kv. m būstas yra ketvirtame naujos statybos daugiabučio aukšte: čia yra su svetaine sujungta virtuvė, du miegamieji, su tualetu sujungtas vonios kambarys, balkonas ir holas. Butas buvo įrengtas sau, ne pardavimui, tačiau, kaip rašo savininkas, „parduodamas pasikeitus gyvenimo aplinkybėms“. Interjeras kurtas profesionalios dizainerės: dominuoja šviesių spalvų paletė, didžioji dalis baldų yra iš užsienio. Parduodamas su visais baldais, buitine technika bei kitomis interjero detalėmis bei aksesuarais.

Daugiau buto nuotraukų ir kainą rasite portale Aruodas.lt.

2. Butas Vilniaus Senamiestyje

Vilniaus Stiklių gatvė – viena prabangiausių Vilniuje, todėl pasirodęs skelbimas apie parduodamą trijų kambarių butą patraukė ne vieno dėmesį. 89 kv. m butas yra antrame triaukščio pastato aukšte: kaip nurodo pardavėjas, pro visus buto langus matysite vaizdą į Senamiestį bei nuostabų vaizdą iš miegamojo kambario į vidinį uždarą kiemelį su gėlėmis apželdinta terasa.

Nors namas yra 1970 m. statybos, bet būstas yra naujai ir prabangiai įrengtas: pakabinti itališki Venecijos sieniniai šviestuvai bei sietynai valgomajame, svetainėje, miegamajame; Provanso stiliaus integruoti ąžuolo masyvo baldai, pagaminti pagal individualų užsakymą; ąžuolo parketas; akmens masės plytelės vonios, skalbimo ir koridoriaus zonose. Bute yra su virtuve sujungta svetainė, miegamasis, pereinamasis kambarys, vonios kambarys.

Daugiau buto nuotraukų ir kainą rasite portale Aruodas.lt.

3. Butas Vilniuje, Fabijoniškėse

Skirtingai nei ankstesni butai, Vilniaus S.Nėries gatvėje esantis dviejų kambarių butas nėra prabangus, tačiau suremontuotas ir tvarkingas – o tai visada vilioja pirkėjus. 40 kv. m butas, esantis monolitinio šešiolikaaukščio pirmame aukšte, turi 12 kv. m kambarį, 20 kv. m svetainę, kuri sujungta su virtuve, koridorių, vonios kambarį, drabužinę. Buto interjere dominuoja šviesios spalvos, pakeista tiek santechnika, tiek elektros instaliacija.

Daugiau buto nuotraukų ir kainą rasite portale Aruodas.lt.

4. Butas Vilniaus Žirmūnuose

Dar vienas daug susidomėjimo sulaukęs butas parduodamas gyvenamajame Vilniaus rajone, šį kartą M.Katkaus gatvėje. Naujos statybos dviejų kambarių butas, esantis antrame triaukščio daugiabučio aukšte, parduodamas kartu su baldais ir integruota buitine technika.

Būste yra miegamasis, su svetaine sujungta virtuvė, dušas kartu su tualetu. Taupant vietą įrengtos dvi sieninės spintos. Gyvenamuosiuose rajonuose aktuali automobilių statymo problema – prie šio namo yra uždaras kiemas, tad vakarais rasite vietos savo automobiliui.

Daugiau buto nuotraukų ir kainą rasite portale Aruodas.lt.

5. Butas Vilniuje, Pašilaičiuose

Kaip ir kiti pirkėjų dėmesį pritraukę butai, šis, parduodamas sostinės Laisvės pr., yra šviesus – jame dominuoja šviesios spalvos. Trijų kambarių butas yra naujos statybos devynaaukščio namo septintame aukšte – langai į šiaurės ir pietų puses, tad pro langus atsiveria Vilniaus panorama.

Bute yra virtuvė, svetainė, du miegamieji, du tualetai, iš kurių vienas sujungtas su vonios kambariu. Jei pakis poreikiai, butą galima perplanuoti, vietoje trijų kambarių įrengiant keturis. Papildomai galima įsigyti automobilio statymo vietą.

Daugiau buto nuotraukų ir kainą rasite portale Aruodas.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius