Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Vienas turtingiausių verslininkų kone perpus sumažino namo kainą

Vienas turtingiausių Lietuvos verslininkų Darius Zubas kartu su žmona Ina jau daugiau nei dvejus metus parduoda savo namą Panevėžio rajone. Tačiau, regis, nesėkmingai, mat jo kaina sumažinta dar labiau. Pradinė kaina 2018 metais siekė 1,2 mln. eurų, vėliau krito iki 980 tūkst., o dabar – iki 699 tūkst. eurų.
Parduodamas Dariaus Zubo namas
Parduodamas Dariaus Zubo namas / Remax.lt ir kekava.lt nuotr.

„Įkvepiančios architektūros rezidencija, įsikūrusi greta Panevėžio vaizdingame sklype ant Lėvens upės kranto taps jaukiais namais Jūsų šeimai ar antruoju būstu tiems, kas myli gamtą, vertina individualią estetiką ir funkcionalumą“, – taip turtingus pirkėjus vilioja skelbimas.

Registrų centro duomenimis, namas ir sklypas iki šiol priklauso Dariui Zubui ir Inai Zubienei. D.Zubas yra „Linas Agro Group“ valdybos pirmininkas ir vienas turtingiausių šalies gyventojų.

Remax.lt nuotr./Parduodamas namas Paliūniškio kaime
Remax.lt nuotr./Parduodamas namas Paliūniškio kaime

Šeima parduoda 0,5 ha ploto sklype 2007 metais pastatytą beveik 573 kv. m ploto dviejų aukštų namą, esantį Panevėžio rajone, Paliūniškio kaime. Skelbime nurodoma, kad jame įrengtas geoterminis šildymas.

Anksčiau turto pardavimu rūpinosi nekilnojamojo turto agentūra „REMAX“, o dabar – „Baltic Sotheby's International Realty“.

„Pagrindinė namo idėja – sukurti malonią, sveiką gyvenamąją aplinką – įgyvendinta pasitelkus aiškias architektūrines formas, racionalų patalpų išdėstymą, ilgaamžes statybines ir apdailos medžiagas. 2 aukštų gyvenamasis namas kupinas natūralios šviesos ir tarytum įsileidęs supančią gamtą į save“, – rašoma skelbime.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vienas turtingiausių verslininkų Panevėžio rajone parduoda namą: ekspertus kaina stebina

Vienas turtingiausių Lietuvos verslininkų parduodamo namo kainą sumažino 220 tūkst. eurų

Patį namą suprojektavo danų architektas Thorstenas Rosendahlas, interjeru rūpinosi taip pat danų dizainerė Grete Butler.

Dviejų aukštų name yra įrengti keturi miegamieji ir du vonios kambariai. Jame taip pat yra pirtis su SPA zona ir sūkurine vonia, sporto salė, vyno rūsys. Lauke yra erdvi terasa, vaikų žaidimo aikštelė.

Vidiniame kieme įrengtas baseinas su fontanu, o garaže turėtų tilpti trys automobiliai.

Remax.lt nuotr./Parduodamas namas Paliūniškio kaime
Remax.lt nuotr./Parduodamas namas Paliūniškio kaime

D.Zubas – vienas turtingiausių Lietuvos žmonių

Darius Zubas nuo 1996 metų yra žemės ūkio akcinės bendrovės „Linas Agro Group“ valdybos pirmininkas ir turi 10,73 proc. įmonės akcijų, rašoma jo gyvenimo aprašyme. Verslą Lietuvoje jis valdo per Danijoje registruotą įmonę „Akola ApS“, o pastarajai priklauso kontroliniai žemės ūkio verslo bendrovės „Linas Agro“ ir biodegalų gamintojo „Mestillos“ akcijų paketai.

„Linas Agro Group“ valdomos įmonės užsiima prekių ir paslaugų tiekimu žemės ūkiui, žemės ūkio produkcijos gamyba ir perdirbimu.

kekava.lt nuotr./Darius Zubas
kekava.lt nuotr./Darius Zubas

Portalas delfi.lt, sudarydamas sąrašą su žurnalu „Reitingai“, 2019 metų spalį skelbė, kad D.Zubas per įmonę „Linas Agro Group“ valdo 7,4 tūkst. hektarų žemės.

Turtingiausių šalies žmonių sąrašą sudarantis žurnalas „TOP 50“ D.Zubui pernai skyrė 16-ąją vietą. Jo turto vertė – 165 mln. eurų. Verslininkas 1988 metais baigė Lietuvos sveikatos mokslų universiteto Veterinarijos akademiją ir įgijo veterinarijos gydytojo specialybę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius